3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sint komt eraan en heeft al een leuke actie voor je klaarstaan

Nieuwsbrief van 9 november 2012:

Over een week is de officiële intocht van Sinterklaas. Tijd dus ook om de nieuwsbrief van het Sinterklaas Surprisespel weer te activeren!

Wat kun je dit jaar van me verwachten?

Aftelkalender 2012
Allereerst natuurlijk de aftelkalender voor 2012. Het aftellen start op maandag 12 november. Je kunt de kalender hier rechtstreeks downloaden:
www.sinterklaassurprisespel.nl/aftellen-naar-pakjesavond

Virtuele schoentje
Ook het schoentje zal dit jaar weer 3x gevuld gaan worden in de nachten van zaterdag op zondag gedurende de tijd dat de Sint in ons land is. Op 17 november komt hij officieel aan, dus op 18 november heeft hij hopelijk een eerste verrassing voor je klaargezet.

Je krijgt uiteraard direct bericht als de schoen gevuld is!

Grote reis van Sinterklaas quiz
Nieuw dit jaar is de Grote reis van Sinterklaas quiz, waarmee iedere week 2 van de gelijknamige CD’s te winnen zijn. De eerste trekking is 11 november aanstaande.

Doe je mee? Beantwoord dan de 4 vragen op:
www.sinterklaassurprisespel.nl/grote-reis-quiz

Ik ben nog aan het broeden op wat andere leuke acties, maar daar vertel ik je liever pas over als ik de afspraken hierover rond heb!

Spellen, kadotips, sintweetjes en recepten
Ieder jaar verzin ik nieuwe surprisespelletjes en struin ik internet en mijn persoonlijke omgeving af naar leuke Sinterklaas dingen en makkelijke recepten voor pakjesavond. Ook vraag ik gastauteurs om leuke bijdragen. Deze zul je de komende weken allemaal kunnen terugvinden op de website.

Kortom, laat de Sint maar komen. Ik ben er klaar voor!

Ik hoop van harte dat de komende weken voor jou een mooi feest gaan worden en wens je veel plezier met alle voorpret in de aanloop naar pakjesavond.

Feestelijke groeten,
Pietje Patricia
www.sinterklaassurprisespel.nl

P.S.
Uiteraard is ook het Sinterklaas Surprisespel weer verkrijgbaar. Wanneer je meteen een van de SinterklaasFever CD’s erbij besteld, krijg je de verzendkosten van me cadeau.

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Wendy: "Net een half uurtje klaar met onze sinterklaas suprise avond. Wat hebben we een lol gehad. Alle meiden van 6 t/m 15 vonden het geweldig. Ze deden allemaal enthousiast mee. Volgend jaar weer!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...