3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sint komt eraan en heeft al een leuke actie voor je klaarstaan

Nieuwsbrief van 9 november 2012:

Over een week is de officiële intocht van Sinterklaas. Tijd dus ook om de nieuwsbrief van het Sinterklaas Surprisespel weer te activeren!

Wat kun je dit jaar van me verwachten?

Aftelkalender 2012
Allereerst natuurlijk de aftelkalender voor 2012. Het aftellen start op maandag 12 november. Je kunt de kalender hier rechtstreeks downloaden:
www.sinterklaassurprisespel.nl/aftellen-naar-pakjesavond

Virtuele schoentje
Ook het schoentje zal dit jaar weer 3x gevuld gaan worden in de nachten van zaterdag op zondag gedurende de tijd dat de Sint in ons land is. Op 17 november komt hij officieel aan, dus op 18 november heeft hij hopelijk een eerste verrassing voor je klaargezet.

Je krijgt uiteraard direct bericht als de schoen gevuld is!

Grote reis van Sinterklaas quiz
Nieuw dit jaar is de Grote reis van Sinterklaas quiz, waarmee iedere week 2 van de gelijknamige CD’s te winnen zijn. De eerste trekking is 11 november aanstaande.

Doe je mee? Beantwoord dan de 4 vragen op:
www.sinterklaassurprisespel.nl/grote-reis-quiz

Ik ben nog aan het broeden op wat andere leuke acties, maar daar vertel ik je liever pas over als ik de afspraken hierover rond heb!

Spellen, kadotips, sintweetjes en recepten
Ieder jaar verzin ik nieuwe surprisespelletjes en struin ik internet en mijn persoonlijke omgeving af naar leuke Sinterklaas dingen en makkelijke recepten voor pakjesavond. Ook vraag ik gastauteurs om leuke bijdragen. Deze zul je de komende weken allemaal kunnen terugvinden op de website.

Kortom, laat de Sint maar komen. Ik ben er klaar voor!

Ik hoop van harte dat de komende weken voor jou een mooi feest gaan worden en wens je veel plezier met alle voorpret in de aanloop naar pakjesavond.

Feestelijke groeten,
Pietje Patricia
www.sinterklaassurprisespel.nl

P.S.
Uiteraard is ook het Sinterklaas Surprisespel weer verkrijgbaar. Wanneer je meteen een van de SinterklaasFever CD’s erbij besteld, krijg je de verzendkosten van me cadeau.

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop