3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Reuze bedankt voor deze fantastische Sinterklaas!

Nieuwsbrief van 13 december 2013:

Het was een fantastische Sinterklaas. Bij deze wil ik iedereen enorm bedanken voor het support en vertrouwen. Alle fijne berichten hier en de emails die ik mocht ontvangen: ik koester ze.

Dankjewel voor deze fantastische Sinterklaas!

Ook pakjesavond met het eigen gezin en twee vrienden was weer een feest. Dit jaar met opvallend veel gedichten en ook enkele traditionele surprises waarvan de kinderen inmiddels zeggen dat ze dat toch ook wel erg leuk vinden. Het surprisespel willen ze echter nog niet vaarwel zeggen. Wij speelden: Malle pietjes; Snoepgoed estafette; Sinterklaas zegt; Huilen, da’s pas lachen; Niet allemaal tegelijk; Pepernotenstroom; In de knoop, uit de knoop; Pieten ABC; Sinterklaasliedjes hakken en een nieuw spel wat mijn jongste zoon en ik voor mijn man verzonnen: Sinterklaas routenet.

Daarna ben ik in slaap gevallen. Ik heb geslapen, geslapen, geslapen, geslapen… en ben vanochtend voor het eerst weer met enigszins fris gevoel in m’n hoofd uit bed gekomen. Alle spanning of de productie wel zou gaan lukken en vervolgens of het aan zou slaan en er voldoende spellen verkocht zouden worden om er ook nog wat aan over te houden. Maar het was een onverwacht succes: uitverkocht!

Ik hoop van harte dat iedereen met evenveel plezier terugkijkt op Sinterklaas 2013 en wens jullie allemaal hele fijne feestdagen de rest van deze maand. Tot volgend jaar!

‘Pietje’ Patricia

P.S. Ik blijf het altijd fijn vinden om ervaringen terug te horen. Ook suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom. Hier op Facebook is het allemaal vluchtig, dus als je dit wilt delen op de website, dan heel graag:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/ervaringen-sintspel/
Bedankt!!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Claudia: "Het was een geweldige avond! Vooral mijn jongste zoon van 6 moest even wennen aan het idee dat de pakjes niet snel mochten worden opengemaakt, maar dat er eerst iets gedaan moest worden. De tweeling van 11 vond echter iedere opdracht een feest en ging ook toen we de jongste al naar bed hadden gebracht nog even fanatiek en enthousiast door! Bedankt voor deze unieke ervaring!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...