3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Nog maar 3 nachtjes slapen…

Nieuwsbrief van 2 december 2014:

Nog maar 3 nachtjes slapen en dan is de grote avond…

Vanochtend ben ik al 3x gebeld of het Sinterklaas Surprisespel nog wel op tijd bezorgd wordt. Ja dus! Deze week geldt:

  • vóór 16:00u besteld: morgen in huis!

En wanneer je tegelijk met het spel in bliq de aanvulling of de CD van Sinterklaas Fever besteld, krijg je er een extra set suprisestickers bij cadeau!

www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/sinterklaas-surprisespel-in-bliq

Het spel wordt eigenlijk door bijna iedereen wel positief ontvangen. Zo werd ik, toen ik daarstraks facebook opende, blij verrast door het bericht van een wel heel enthousiaste klant:

“Na even alles rustig te hebben door gelezen, en mijzelf maar vast tot hoofdpiet en regelpiet benoemd te hebben heb ik inmiddels zo’n zin in vrijdag! Mag je kinderen thuis houden van school?! ;-) Dan kunnen we nog eerder beginnen. Wat een geweldig leuk spel, met ook ruimte voor de kinderen met ADHD, ADD, ASS en alle andere die ‘last’ hebben van deze periode. #ishetalvrijdag?!” (Lieke Cox)

Eerder deze week kreeg ik ook al kippevel bij het lezen van dit bericht:

“Vorig jaar viel ons een zegen in de schoot: het Sinterklaas Surprisespel. Door het doen van dit spel, ontstond bij ons vorig jaar een hele gezellige sfeer met veel lachen en zingen. […] De opdrachten waren voor iedereen goed te doen en werkten vaak op de lachspieren. Ontspannen sfeer! En de focus lag daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Ik vond ons Sinterklaasfeest 2013 het leukste ooit! En verheug me nu weer op het vieren van Sint met veel vrolijkheid!” (Mireille Mettes)

Het is altijd een feest om dit soort berichten te krijgen! Als je het Sinterklaasspel afgelopen weekend al gebruikt hebt, dan doe je me een enorm plezier als je je ervaringen met me wilt delen. (En uiteraard kun je ook bij me terecht voor suggesties ter verbetering van je pakjesavondervaring.)

En als je het spel nog niet persoonlijk kent, het is nog niet te laat:
www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/sinterklaas-surprisespel-in-bliq

Maar of je nou wel of niet Sinterklaas met het surprisespel viert, ik wens je een reuze gezellige avond toe!

Met feestelijke groet,
Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S.
Heb je je kadootjes al uit de schoen gedownload? Ook dat kan nog steeds:

www.sinterklaassurprisespel.nl/oh-kom-er-eens-kijken

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Patricia Stam: "We zijn een gezin met inmiddels kinderen in de leeftijd van 0 t/m 10 jaar waarvan 2 kinderen met een stoornis binnen het autistische spectrum. Wij hebben 4 jaar geleden het surprisespel gekocht, omdat we de avond voor alle leeftijden - we vieren sinterklaasavond altijd ook met opa en oma erbij - leuk en aantrekkelijk wilden maken.

Samen zoeken we met de kinderen spellen uit die we willen doen met het sinterklaasavond. We doen echt alles samen. De kids hebben hun eigen taak zoals lekkers verzorgen, drinken inschenken, enz. Iedereen geniet die avond. De gespannen sfeer rond de kadootjes is verleden tijd, alles gaat in de rust, lekker ontspannen en volop genieten.

Wij vinden het een topper en een goed, leuk en echt een super spel. Kids vragen er ieder jaar weer om (zelfs de opa’s en oma’s). Ik moet het niet in mijn hoofd halen om het niet te spelen :-) Is dus een echte aanrader!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond."
Willemien Eikelboom - Family Factory

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...