3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Na de voorverkoop sluit de webshop

Nieuwsbrief van 25 oktober 2016:

Zo, lekker begin van het nieuwe Sinterklaas seizoen: direct vertellen dat ik er nog voor de intocht mee ophou?! Nou, het is wel wat genuanceerder dan dat. Maar daar kom ik dadelijk op terug…

Sinterklaas is inmiddels onderweg naar Nederland en terwijl hij met zijn Pieten rustig opstoomt naar Maassluis, zijn de voorbereidingen voor de feestperiode alweer in volle gang. En ja, zo ook bij mij op de website…

Ten eerste zijn er weer downloads bijgewerkt:

  1. het Pietendiploma (alleen voor wie het spel ooit gekocht heeft)
  2. de aftelkalenders voor 2016 (zoals altijd voor iedereen!)

Ten tweede is de jaarlijkse voorverkoop van start gegaan en deze duurt tot 7 november

Dit is feitelijk de beste periode om je bestellingen te plaatsen. Het maakt niet uit of je het Surpirsespel al wel of niet hebt, voor iedereen heb ik aantrekkelijke aanbiedingen:

  1. Het Sinterklaas Surpirsespel zelf is nu afgeprijsd naar €17,50.
  2. De aanvullingen op het spel – opdrachtstickers en nieuwe spelletjes – hebben momenteel kortingen tot wel 40%
  3. Tijdelijk kan je Het Grote Sinterklaas Kookboek erbij bestellen (het lekkerste Sinterklaas kookboek wat ooit geschreven is!)
  4. En bovendien krijg je momenteel een Sinterklaas Fever CD van me cadeau als je voor €25,- of meer aan producten bestelt!

Als je dan hoort dat ook de verzendkosten op dit moment lager zijn dan anders, waar wacht je dan nog op… 😉

En dat laatste meen ik eigenlijk wat serieuzer dan er nu staat. Wacht in elk geval niet te lang als je wat wilt bestellen, want zodra de voorverkoop periode eindigt…

Op maandag 7 november sluit ik mijn webshop!

Nee ik ben niet ernstig ziek en nee, ik ga ook niet langdurig op vakantie. De reden hiervoor is dat ik vorig jaar te veel hooi op mijn vork genomen heb en vervolgens niet genoeg tijd heb genomen om bij te komen van de feestdagendrukte. Toen de zomervakantie begon, was het echt helemaal op. En daarom heb ik maatregelen getroffen om dit jaar zelf weer te kunnen genieten van het Sinterklaas- en Kerstfeest: zodra het echt druk wordt, handel ik geen bestellingen meer af.

Als ik namelijk stop met doosjes vouwen, adressen schrijven, postzegels plakken en postzakken sjouwen, dan hoop ik daarmee voldoende tijd gewonnen te hebben om èn leuke stukken te schrijven èn fijne verrassingen in het virtuele schoentje te kunnen stoppen èn ook met eigen gezin een doldwaze, gekke, maffe en vooral ook hele knusse en gezellige tijd te hebben. De website blijft dus gewoon draaien en je kunt te allen tijde bij je downloads.

Vanaf 7 november zijn de spellen in bliq daarom verkrijgbaar via bol.com en nog wat andere webwinkels. Aanvullingen, stickervellen, kookboeken, CD’s en dergelijke kunnen alleen nog tijdens de voorverkoop besteld worden!

Nu weet je hopelijk weer wat je dit jaar van me kunt verwachten. Geniet nog even van de herfst en wellicht nog wat dagen vakantie. Ondertussen wens ik je vast veel plezier met alle voorbereidingen op het leukste feest van het jaar!

Vrolijke groet,

Pietje Patricia

P.S. Heel leuk last-minute nieuws: dit jaar komt er weer een Sinterklaas Fever theatershow! Sinterklaas, Disco Piet en de anderen treden op in Zoetermeer. Zet 27 november vast in je agenda. Binnenkort vertel ik hier meer over…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Brenda: "Voor de 5e keer dit jaar en weer gezellig. We passen de spelletjes soms zelf iets aan, het werkt perfect. Kinderen 9-12 jaar en nog steeds enthousiast. Eerste kadootje werd pas na een half uur uitgepakt, eerst gingen we sinterklaasliedjes hakken; steeds opnieuw! Wij voelen een beetje medelijden met de mensen die verhalen over ‘na een uurtje graaien was het alweer klaar’. Volgend jaar weer, wat ons betreft."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...