3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Leuke actie: grachtenhuisjes bij je Sintspel bestelling

Nieuwsbrief van 22 november 2012:

Gisteravond heb ik een leuke actie afgesproken met Jacqueline Tournier van www.flowinthewindow.nl

Jacqueline is een goede vriendin van me die onlangs een knutselpakket heeft samengesteld waarmee je (met of zonder je kinderen) een mooie raamdecoratie kunt maken.

Het gaat om een kartonnen straatje van 6 grachtenpandjes waar je met gekleurd vliegerpapier vrolijke raampjes en deuren in plakt en die je vervolgens met zuignapjes voor het raam zet.

Vooral nu de dagen weer veel donkerder en somberder zijn, is het fijn als er wat warme lichtjes schijnen!

Ik heb het knutselpakket eergisteren uitgeprobeerd met mijn jongste zonen (tweeling van 10) en we hebben gewoon een heerlijk avondje gehad samen met heel gezellig resultaat. Op de website staat een foto van ons straatje zoals je deze van buiten ziet als het donker is.

Met Jacqueline heb ik inmiddels kunnen regelen dat de volgende 30 bestellers van het Sinterklaas Surprisespel een pakketje van haar ontvangen, bestaande uit 2 huisjes, vliegerpapier en zuignapjes. De verzendkosten betaal ik dan weer, dus dit kadootje kost je niets extra’s. Hartstikke leuk voor een knutselkind!

Je vindt de details op:
www.sinterklaassurprisespel.nl/originele-kadootjes/oud-hollandse-huizen-voor-het-raam

Deze actie is vandaag begonnen en op=op.

Voel je uiteraard nergens toe verplicht! Maar als je van plan was om pakjesavond met het Sinterklaas Surprisespel te vieren, dan is nu wel het uitgelezen moment om te bestellen…

Genietend van mijn straatje in het raam wens ik je alvast een heel fijn weekend!

Pietje Patricia
www.sinterklaassurprisespel.nl

P.S.
Mocht je al klant zijn, dan ben je deze actie dus misgelopen. Het is kersvers en ik wist echt niet eerder dat dit ging komen. Volgende week komt er echter een knalactie die alleen voor klanten is, waarmee ik het dan hopelijk goed kan maken!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Esther: "Het was een groot succes: je spel. Gaf enorm veel sfeer en gezelligheid en inderdaad de focus verschoof helemaal van 'wat zit er in het pakje' naar 'welke sticker zit erop' en 'wat voor pret gaan we nu weer krijgen'... Bedankt!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Eindelijk een leuk spel waarmee alle ouders en de media een antwoord hebben op de decemberstress die ieder jaar weer toeslaat!"
Emmeliek Boost - initiatiefneemster van de Opvoeddesk

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...