3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Kapoentje vult het schoentje

Nieuwsbrief van 23 november 2014:

Lieve mensen,

Jullie noemen me al sinds jaar en dag Sinterklaas Kapoentje.

lieveheersbeestje Een kapoentje is wat mij betreft vooral een lieveheersbeestje. De andere betekenis vind ik persoonlijk niet zo leuk. Ik mag helaas geen zwarte stippen op mijn mantel aanbrengen. Dit heeft te maken met de strenge richtlijnen voor correcte verschijningsvormen van heiligen, die opgesteld zijn door het Vaticaan. Als het aan mij en de Pieten lag, dan zou ik best open staan voor wat vrolijke stipjes…

Niets let me echter om jullie te verwennen met gestippelde kevertjes. Daarom is de schoen deze week gevuld met kapoentjes:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/digitaal-schoentje

Kapoentjes die masseren, kapoentjes die liedjes zingen, kapoentjes om in te kleuren, een kapoentjes quiz. Kortom, Sinterklaas Kapoentje feest!

Veel plezier ermee!
Groeten van Sinterklaas

P.S. Pietje Patricia heeft een aanvulling gemaakt op het Sinterklaas Surprisespel in BliQ. Het gaat om 6 nieuwe spelkaarten en een setje touwen waarmee je andere Pieten in de knoop kunt leggen. De kunst is natuurlijk om die knoop weer te ontwarren. Mijn Pieten zijn hopeloos hierin. Daar kan ik dan weer hartelijk om lachen! Meer informatie vind je hier…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Anja: "Vorig jaar ben ik pardoes op sinterklaas surpise spel terecht gekomen. Omdat we een oma verloren hadden en de andere ernstig ziek was, leek ons feest in het water te vallen. We zagen op tegen die berg kado’s zonder jus of sfeer. Spel dus besteld en eigenlijk een afgeslankte versie gedaan met groepssurprises en daarin wel pieten diploma en wat spelletjes verwerkt. Hilariteit alom - voor de 3 volwassenen ook. Het voelde zoals het feest bedoeld is. Dit jaar gaan we voor volle versie. We hebben er volop zin in!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!"
Mireille Mettes - bedenker van MIR methode

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...