3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Inschrijving: je bent al ingeschreven!

Nadat je je had ingeschreven, heb ik je een mailtje gestuurd met de vraag of je wilt bevestigen dat je je wilt inschrijven op de nieuwsbrief. De titel van deze email is:

  • “Bevesting je inschrijving op de Sinterklaas Surprisespel nieuwsbrief”
    Dit is de bevestigingsemail met hierin een bevestigingslink. Ik ben wettelijk verplicht te controleren of je jezelf hebt aangemeld en niet iemand anders. Pas als je op de link in de email geklikt hebt, is de inschrijfprocedure helemaal afgerond!

Als je deze mail wel ontvangen hebt en op de link hebt geklikt, hoef je verder niets te doen. Je bent al ingeschreven en je krijgt vanzelf bericht van me.

Als je de bevestigingsemail niet hebt ontvangen, dan kunnen er een paar dingen aan de hand zijn:

  1. Je hebt toch een typefoutje gemaakt bij het invullen van je emailadres. Niet erg waarschijnlijk, maar het overkomt de besten. In dat geval zul je je opnieuw moeten inschrijven. Rechtsbovenin de site staat een inschrijfformulier die je hiervoor kunt gebruiken.
  2. Je spamfilter blokkeert deze mail. Als je vermoedt dat dit aan de hand is, doe dan het volgende:
    • Check zowel je junk/spam folder als je reclame folder of de mail daarin terecht gekomen is.
    • Voeg dit emailadres sintspel@sinterklaassurprisespel.nl toe aan je adresboek.
  3. Ergens onderweg ging er een server plat. Dit is het minst waarschijnlijk, maar ook dat gebeurt wel eens. Als de mail nooit aangekomen is, zul je je opnieuw moeten inschrijven. Gebruik dit keer alleen wel een ander emailadres, want met het adres wat je eerder gebruikt hebt, kom je direct weer terug op deze pagina…


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Jesca: "Voor het eerst dit jaar gebruik gemaakt van het spel. We hebben cadeautjes met en zonder opdrachten afgewisseld, en de opdrachtjes op een uitzondering na heel kort gehouden. Dikke pret met het zwartepieten maken met de kurk, oma een zwarte veeg over haar neus geven was heel lollig! Van Pietenkooi konden beiden geen genoeg krijgen. Volgend jaar weer! :-)"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...