3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Hoera, Sinterklaas heeft de schoen gevuld!

Nieuwsbrief van 18 november 2014:

Lieve mensen,

Allereerst mijn excuses dat het dit jaar zo lang duurde voor ik de schoen gevuld kreeg. Een combinatie van beveiligingsgedoe en het gerucht dat ik als museumstuk behandeld moest worden, maakten dat ik ernstig in mijn bewegingsvrijheid werd beperkt. Sommige beveiligingsagenten hadden er moeite mee dat ik – als weliswaar oud maar toch nog steeds levend ‘museumstuk’ – ook op eigen initiatief vooruit, achteruit danwel zijwaarts beweeg…

Toen besloten werd dat ik hier beter het dak opgehesen kon worden dan gedragen door mijn trouwe makker Amerigo, werd het me echt te gortig. “Dit kan toch ook anders geregeld!” probeerde ik nog. Had ik het woord ‘geregeld’ nou maar niet in de mond genomen. Het is een soort commando voor ambtenaren om over te stappen op zeer serieuze bureaucratie. Ineens werd mij verteld dat ik een speciaal verzoek moest indienen – in viervoud wel te verstaan – om bewakingsvrij het dak te bestijgen. Bovendien moest ik ook nog de gezondheidsverklaring van Amerigo overleggen plus een getekende verklaring dat bij het vullen van de schoenen mijn rijdier geen leed was berokkend.

Als ik nog niet grijs was geweest, dan was ik het nu spontaan geworden! Ik heb me teruggetrokken met een kopje thee (van Biothee!) en mijn Pieten gevraagd de onderhandelingen over te nemen. Na een hoop getouwtrek is het nu voor elkaar: ik heb vergunning voor het vullen van deze schoen en Amerigo mag met mij het dak op!

Veel plezier met de eerste kadootjes van dit jaar:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/digitaal-schoentje

Knutselen voor Pieten met twee linkerhanden en een speciale verrassing voor liefhebbers van bisschopswijn…

Groeten van Sinterklaas

p.s. De schoen is na een paar dagen weer leeg. Dus als je dit leest: niet uitstellen maar direct downloaden. Anders loop je je kadootjes mis…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Alies v.d. Post: "Dit Sinterklaas Surprisespel heeft weer ouderwetse gezelligheid gebracht! Aandacht, sfeer verhogend, lol, lachen, nieuwsgierigheid, saamhorigheid. De CD is ook een geweldige aanvulling. Het was een FEEST!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!"
Mireille Mettes - bedenker van MIR methode

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...