3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Hoera, het is weer weekend!

Nieuwsbrief van 27 november 2015:
Deze actie is inmiddels afgelopen...

Feesttrompet

Weekend aanbieding: 40% korting

Dit weekend – en die begint voor mijn gemak vandaag – krijg je 40% korting op alle Surprisespel extra’s wanneer je die als extra bestelling aan je winkelwagentje toevoegt. Actie is dus al van start en eindigt op zondag 29 november om middernacht.

Hier vind je een overzicht van alle Surprisespel extra’s en kortingsprijzen:
www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/weekend-aanbieding-40-korting-op

Voor 16:00u besteld, morgen in huis!

Dit weekend vinden ook de eerste Sintvieringen al weer plaats. Jeetje, wat gaat de tijd toch snel… Ik kreeg al enkele licht paniekerige mailtjes en telefoontjes of de bestelling wel op tijd zou aankomen!

Levertijden: als je je bestelling plaatst voor 4 uur ’s middags, dan gaat het dezelfde dag nog op de post en heb je het de volgende dag in huis. (Op voorwaarde dat Post.nl dan ook bezorgt natuurlijk; dat doen ze op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.)

Wat valt er dit weekend nog te winnen?

Drie leuke prijzen zitten nog in de prijzenpot, maar je moet er wel wat voor doen. Wees maar gerust, het is niet moeilijk! Je kunt nog meedoen tot en met zondag 29 november middernacht. Klik op de prijzen voor meer informatie over hoe je kans maakt om dit te winnen…

Het Grote Sinterklaas Kookboek CD Sinterklaas Fever - disco hits CD Sinterklaas Fever - De grote reis van Sinterklaas
Het Grote
Sinterklaas Kookboek
Sinterklaas Fever
– disco hits
De Grote Reis
van Sinterklaas

En op zondag zitten er natuurlijk weer verrassingen in de schoen…

Heb een fijn weekend!

Met vrolijke groet,

Pietje Patricia

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Mirjam: "Dank je wel dat je zoveel moeite hebt genomen om dit zo allemaal te delen! Dat ging door me heen toen we vanmiddag het Sinterklaasfeest vierden met onze kinderen van 3 en 5 jaar. We hebben er echt van genoten met z’n allen: het cadeautje verstoppen, schmincken met kurk, cadeaupapiertjes door de schoorsteen, rijmen en liedjes zingen. Het was een heeeele leuke dag zei ons zoontje net."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!"
Mireille Mettes - bedenker van MIR methode

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...