3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Gratis spelletjes zijn overal

Nieuwsbrief van 30 november 2014:

Lieve mensen,

Wat vliegt de tijd! De eerste vieringen van mijn verjaardag zijn alweer geweest. De Pieten en ik hebben hard gewerkt dit weekend en oei, wat was het ineens koud de afgelopen dagen!

Volle schoen!

Het is nu ook al weer de laatste keer dat de schoen hier op de site gevuld is. Allemaal spelletjes dit keer! Drie Sinterklaas breinkrakers en een speciaal kadootje van de lieve mensen van Tijdschrift Educare, die vertellen hoe je met o.a. modder, lucht en geluid dikke pret kunt hebben. Gratis spelletjes dus, die overal om je heen te doen zijn!

Haal dus gauw je presentjes op uit de schoen…

3 leuke december acties

35% korting op Vinger EHBO: een handzaam boek waarmee je eerste hulp bij kinderpijntjes kunt verrichten, wordt aangeboden door Tijdschrift Educare. Heldere uitleg dankzij de praktische illustraties. Helpt ook bij Pieten die zich verzwikken bij hun nachtelijke tochtjes over het dak, in hun vingers bijten tijdens het klappertanden, of van alle opwinding slecht de slaap kunnen vatten!

Gratis extra stickerset: dit aanbod van Pietje Patricia loopt t/m 5 december en is geldig bij de volgende combinatiebestellingen:

  • Surprisespel in BliQ + Aanvulling Sintspel
  • Surprisespel in BliQ + CD Sinterklaas Fever
  • Aanvulling Sintspel + CD Sinterklaas Fever

15% korting op biologische thee – een aanbod van Biothee die loopt tot eind december. Mijn favoriete thee is Chai Masala Hot Spices, want ik ben nu eenmaal dol op bisschopswijn. En die is extra lekker als je deze kruid met chai!

Veel plezier ermee en tot binnenkort of…
als ik al bij je langsgeweest ben, tot volgend jaar!

Groeten van Sinterklaas

P.S. Willen alle klanten die het Sinterklaas Surprisespel in BliQ besteld hebben, checken of de inhoud van hun spel compleet is? Mocht er iets ontbreken, kijk dan even hier naar hoe je het snelst hiermee geholpen kunt worden…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Leonie B.: "Onze meiden vonden het superleuk met alle opdrachten erbij. Op deze manier gaat de aandacht inderdaad naar de opdrachten en ligt de nadruk niet meer bij het zo snel mogelijk uitpakken van alle kadootjes… Erg geslaagd, volgend jaar weer!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Eindelijk een leuk spel waarmee alle ouders en de media een antwoord hebben op de decemberstress die ieder jaar weer toeslaat!"
Emmeliek Boost - initiatiefneemster van de Opvoeddesk

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...