3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Eerste nieuwsbrief: wat staat er dit jaar voor je klaar?

Nieuwsbrief van 26 oktober 2013:

De herfstvakantie is bijna voorbij en Sinterklaas (of liever Zwarte Piet!) is al volop in het nieuws. Tijd dus ook om de nieuwsbrief van het Sinterklaas Surprisespel weer te activeren!

Wat kun je dit jaar van me verwachten?

Aftelkalender 2013

Allereerst natuurlijk de aftelkalender voor 2013. Het aftellen start op maandag 11 november. Je kunt de kalender hier rechtstreeks downloaden:

www.sinterklaassurprisespel.nl/aftellen-naar-pakjesavond

Virtuele Schoentje

Ook het schoentje zal dit jaar weer 3x gevuld gaan worden in de nachten van zaterdag op zondag gedurende de tijd dat de Sint in ons land is. Op 16 november komt hij officieel aan, dus op 17 november heeft hij hopelijk een eerste verrassing voor je klaargezet…

Je krijgt uiteraard direct bericht als de schoen gevuld is!

Het nieuwe Sinterklaas Surprisespel

Ja, je leest het goed. Het is geen foute Pietengrap. Het nieuwe Sinterklaas Surprisespel is een feit!

Dit is totaal onverwacht, want gisterochtend (donderdag) was dit nog totaal niet zo. Vorige week ben ik een crowdfunding campagne gestart om de opstartkosten voor de productie van een ‘echt’ Sinterklaasspel te kunnen financieren. In de aanloop en testfase ben ik door alles wat er moest gebeuren er niet aan toe gekomen om je hierover te mailen. En nu?

Sinterklaas zelf heeft gisteren 250 spellen plus Sinterklaas Fever CD’s besteld voor het Ronald McDonald huis in Rotterdam!

En daarmee is de productie een feit. Je weet niet half hoe gelukkig ik ermee ben!

De voorverkoop loopt echter door tot 15 november 5 uur ’s middags. Tot die tijd kun je het nieuwe spel bestellen en betaal je geen verzendkosten. Wil je je eigen exemplaar? Kijk dan op: www.sinterklaassurprisespel.nl/voorverkoop

Kortom, laat Sint en (zwarte?) Piet maar komen. Ik ben er weer zin in!

Ik hoop van harte dat de komende weken voor jou een mooi feest gaan worden en wens je veel plezier met alle voorpret in de aanloop naar pakjesavond.

Feestelijke groeten,

Pietje Patricia
www.sinterklaassurprisespel.nl

P.S. Ieder jaar verzin ik nieuwe surprisespelletjes en struin ik internet en mijn persoonlijke omgeving af naar leuke Sinterklaas dingen en makkelijke recepten voor pakjesavond. Ook vraag ik gastauteurs om leuke bijdragen. Deze zul je de komende weken allemaal kunnen terugvinden op de website.

Om de overvloed van email een beetje binnen de perken te houden, is het mijn intentie om je in elk geval niet vaker dan 3x per week te mailen met een overzicht van nieuwe berichten en leuke acties.

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop