3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Een volle schoen en 2 leuke Sint kadootjes

Nieuwsbrief van 22 november 2015:

De schoen is weer gevuld!

Deze week vind je hierin twee kleurplaten, vier spelletjes en een mp3. Het zijn voornamelijk spelletjes bij de Stippie CD, maar ook een Suprirsespel gouwe ouwe uit de tijd dat dit alleen nog maar digitaal verkrijgbaar was. Je kunt het toevoegen aan je pakjesavond spellen maar het is ook leuk om in de aanloop hiernaartoe te spelen (ook heel geschikt voor in de klas vanaf groep 7 of 8).

Haal je schoen leeg: www.sinterklaassurprisespel.nl/oh-kom-er-eens-kijken/wat-er-in-mijn-schoentje-zit

De Stippie CD

CD Stippie van Coen van Vollenhoven De Stippie CD is gemaakt door mijn man, Coen van Vollenhoven. Coen is muzikant: hij speelt gitaar en percussie, geeft workshops op Afrikaanse trommels en schrijft ook liedjes voor musicals en zijn eigen shows. De spelletjes zijn door mij erbij geregeld en je zult misschien e.e.a. herkennen uit eerdere Sinterklaasspelletjes die ik voor de gelegenheid verbouwd heb.

De Stippie CD is tevens één van de nieuwe producten in de webwinkel. Met €5,- een leuk kadootje voor in de schoen. En we kunnen wel garanderen dat hij door je kinderen grijs gedraaid zal worden, want dat horen we werkelijk van iedereen terug die er ooit een gekocht heeft!

Bestellen: www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/cd-van-de-stippie-show

Doodleuk Kwartet

Doodleuk Kwartet Op 22 oktober verscheen het spel Doodleuk Kwartet, wat ik gemaakt heb in samenwerking met mijn zus, een zeer getalenteerde oud-leerling van me en een vriendin die uitvaartondernemer is. Het is kwartetten met een twist, want de spelregels zijn een stuk uitgebreider dan bij doodgewoon kwartetten. Dit alles om te voorkomen dat het dodelijk saai zou worden. Het spel kost €14,70 en is gesigneerd door de tekenaar.

Als je dus op zoek bent naar een origineel kadootje voor iemand die van spelletjes houdt, grijp je kans. De kans dat iemand Doodleuk Kwartet al in huis heeft is nog heel klein op dit moment!

Bestellen: www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/doodleuk-kwartet

Wat schrijf je in een telegram aan de Sint?

Surprisespel: Telegram voor de Sint Vandaag is de laatste dag dat je je originele telegramteksten nog kunt toevoegen op de site. Morgen zullen de winnaars gekozen worden door YourSurprise.nl die de hoofdprijs ter beschikking heeft gesteld: een lekker chocolade telegram met je eigen tekst erin.

Er komen echt hele leuke creatieve inzendingen binnen. Vooral vandaag lijkt iedereen eindelijk even tijd en rust gevonden te hebben voor een ludieke bijdrage. Het gaat nog moeilijk worden om hier winnaars uit te kiezen! In elk geval zou ik het ontzettend leuk vinden als je nog kans ziet om mee te doen:
www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/prijsvraag-wat-schrijf-jij-aan-de-sint

Meer prijsvragen in de planning

Komende week kun je twee nieuwe prijsvragen verwachten. In de prijzenpot komt o.a. een leuk coöperatief spel van Sunny Games en een uniek surprisespel wat alleen in de inmiddels niet meer te krijgen Surprisedoos heeft gezeten en waar ik er nog een paar van heb liggen. Verder ben ik nog in onderhandeling…

Klik hier voor het overzicht van alle actuele prijsvragen en wedstrijdjes…

Fijne week!

Pietje Patricia

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Karin: "Wij hebben zaterdag het spel gedaan met 9 personen... van 11 tot 73 wat een feest... we hebben zo gelachen... de tranen vaak over de wangen... ruim vier uur bezig geweest... een echte aanrader!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Ontzettend leuk spel!
Ook heel geschikt om een kinderfeestje mee te organiseren."

Martine Bakx - eigenaar van Verkleedwinkel Artoek

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...