3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Een schoentjes vol spelletjes

Nieuwsbrief van 21 november 2011:

Door de mist waren er wat bizarre problemen die eerst verholpen moesten worden (digitale producten zijn extreem gevoelig voor vocht!) en daardoor lukte het de Sint pas later vandaag, maar…

De virtuele schoen is weer gevuld!

Ditmaal een bundel met leuke spelletjes om de komende weken of op pakjesavond te spelen. Helemaal in de stijl van het Sinterklaas Surprisespel natuurlijk:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/oh-kom-er-eens-kijken

De aanleiding voor deze spelletjes special is het uitkomen van de nieuwe Sinterklaas Fever CD: de grote reis van Sinterklaas. Je hebt de CD niet nodig om de spelletjes te kunnen spelen, maar het is natuurlijk wel leuker…

Als je de CD tegelijk met het Sinterklaas Surprisespel besteld, dan krijg je van mij een leuke korting:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/special/cd2

Nieuwe tips en berichten online:

De focus van deze week lag vooral op schoentje zetten en wat je daarin zou kunnen stoppen:

Een paar eeuwen terug was de schoen de plek om anoniem je geheime liefde te verklaren. Dit gebeurde rond 5 december en daarmee was die dag dus een soort valentijnsdag! Op de site kun je meer lezen over welk snoepgoed aanbidders hierbij konden gebruiken…
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/?p=911

Tea Adema schreef een prachtig artikel over hoe je speelgoed kunt uitkiezen wat werkelijk bij de natuur van je kind(eren) past. Voor ieder type een ander soort speelgoed…
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/?p=765

Van creatief haakster Adriƫnne Baars krijg je een patroon om een Zwarte Pieten vingerpopje zelf te haken. Binnen 20 minuten heb je zo een leuk kadootje voor in de schoen. Als je er 10 haakt, heeft ze ook nog een leuk aftelrijmpje voor erbij! (Sinterklaas volgt later deze week.)
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/?p=848

Mijn eigen kinderen bouwden hun eigen schoen – lekker groot, want dan kan er veel in! (Hoopten ze…)
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/?p=901

Had ik deze schoenen nu maar helemaal gevuld met mandarijntjes, want dan hadden ze hiermee weer de leuke spelletjes kunnen spelen die Sacha Grootenboer me getipt heeft!
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/?p=846

Sacha, die vooral van spelen in de natuur houdt, schreef nog een ander artikel over hoe je buiten leuke Sinterklaas activiteiten kunt ondernemen.
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/?p=843

En Marien van Os vertelt hoe met een schoorsteenpietjesspel je je kind(eren) op een speelse en toch veilige manier met vuur kunt leren omgaan. Leuk spel ook voor pakjesavond!
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/?p=770

Komende week volgen enkele bizarre Sinterklaasweetjes (leuk als je een kennisquiz wilt spelen!), de manier waarop Sint zijn Pieten teambuilding training geeft, waar je naartoe moet als je je favoriete Sinterklaasliedjes op de radio wilt horen en meer…

De nieuwste berichten vind je bij elkaar op:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/sinterklaas-nieuws/

Ik wens je een hele fijne week toe!

Met vrolijke groet,
Pietje Patricia

P.S.
Vorige week was het virtuele schoentje op donderdag weer leeg. Wacht dus niet te lang voor je je kadootje hier gaat ophalen!
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/oh-kom-er-eens-kijken

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Angelique: "Al jaren plezier van dit spel. Ik gebruik er ook dingen van in mijn klas. Door alle updates en steeds nieuwe dingen blijft het leuk."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met dit sinterklaasspel is iedereen de hele avond aan de beurt. De opdrachten zijn bovendien superleuk en houden de kinderen bezig. Eindelijk kun je weer rustig pakjesavond vieren..."
Judith van Wijk - trendspotter van Hip & Hot

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...