3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Een schoen vol lekkernijen staat voor je klaar!

Nieuwsbrief van 15 november 2015:

De schoen is weer gevuld. Ditmaal met lekkernijen. Kan dat digitaal?! Kijk zelf maar:
www.sinterklaassurprisespel.nl/digitaal-schoentje

Het Grote Sinterklaas KookboekEen van de bijdrages in deze schoen komt van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jagt. Zij schreven Het Grote Sinterklaas Kookboek, een schat aan leuke recepten en ideeën voor de hele periode van de intocht tot en met pakjesavond.

Ik bestelde hun boek, zij bestelden mijn spel en toen ontdekten we dat deze producten elkaar fantastisch aanvullen. Hieruit is spontaan een nieuwe samenwerking ontstaan, onder het motto “Pret met elkaar”. En je kunt nu als eerste de vruchten hiervan plukken:

2 extra bonus kadootjes voor iedereen die het Sinterklaas Surprisespel bestelt!
Het gaat om een tweetal recepten die je kunt gebruiken bij het surprisespel “Chocolade Anagram” en bij het Surprise Oefenbord (een van de extra downloads).

Chai bonus met 2 dagen verlengd
Een andere bijdrage aan de schoen komt van BioThee die allerlei lekkere dingen verzinnen om met chai thee te maken. Speciaal om die reden heb ik besloten om nog een paar dagen door te gaan met het andere bonus kadootje: een proefzakje chai thee + het recept voor bisschopswijn.

Maar begin eerst maar eens met je schoen leeghalen. Veel plezier met je schoenkadootjes!

Met vrolijke groet,

Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S.
Morgen (maandag 16 november) start de eerste winactie. Ik ga hier niet apart over mailen. Hou mijn pagina’s op Facebook en Twitter in de gaten als je mee wilt doen. Met één van deze acties kun je Het Grote Sinterklaas Kookboek winnen. Hint: zorg dat je chocoladeletters in huis hebt…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Alies v.d. Post: "Dit Sinterklaas Surprisespel heeft weer ouderwetse gezelligheid gebracht! Aandacht, sfeer verhogend, lol, lachen, nieuwsgierigheid, saamhorigheid. De CD is ook een geweldige aanvulling. Het was een FEEST!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...