3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Een schoen vol lekkernijen staat voor je klaar!

Nieuwsbrief van 15 november 2015:

De schoen is weer gevuld. Ditmaal met lekkernijen. Kan dat digitaal?! Kijk zelf maar:
www.sinterklaassurprisespel.nl/digitaal-schoentje

Het Grote Sinterklaas KookboekEen van de bijdrages in deze schoen komt van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jagt. Zij schreven Het Grote Sinterklaas Kookboek, een schat aan leuke recepten en ideeën voor de hele periode van de intocht tot en met pakjesavond.

Ik bestelde hun boek, zij bestelden mijn spel en toen ontdekten we dat deze producten elkaar fantastisch aanvullen. Hieruit is spontaan een nieuwe samenwerking ontstaan, onder het motto “Pret met elkaar”. En je kunt nu als eerste de vruchten hiervan plukken:

2 extra bonus kadootjes voor iedereen die het Sinterklaas Surprisespel bestelt!
Het gaat om een tweetal recepten die je kunt gebruiken bij het surprisespel “Chocolade Anagram” en bij het Surprise Oefenbord (een van de extra downloads).

Chai bonus met 2 dagen verlengd
Een andere bijdrage aan de schoen komt van BioThee die allerlei lekkere dingen verzinnen om met chai thee te maken. Speciaal om die reden heb ik besloten om nog een paar dagen door te gaan met het andere bonus kadootje: een proefzakje chai thee + het recept voor bisschopswijn.

Maar begin eerst maar eens met je schoen leeghalen. Veel plezier met je schoenkadootjes!

Met vrolijke groet,

Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S.
Morgen (maandag 16 november) start de eerste winactie. Ik ga hier niet apart over mailen. Hou mijn pagina’s op Facebook en Twitter in de gaten als je mee wilt doen. Met één van deze acties kun je Het Grote Sinterklaas Kookboek winnen. Hint: zorg dat je chocoladeletters in huis hebt…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop