3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Doe je mee aan een van de leuke prijsvragen van deze week?

Nieuwsbrief van 19 november 2015:

Eerder deze week kondigde ik aan dat de winacties van start zouden gaan. Maar eigenlijk vind ik winacties maar niks. Voor mij heeft het toch een beetje een graai & snaai associatie. En dat klopt niet met een Sintspel wat juist een einde probeert te maken aan het graaien en snaaien.

Daarom heb ik besloten de winacties te vervangen door prijsvragen. Het verschil is dat je niet zomaar iets kunt winnen door een bericht te liken. Je moet er wel iets voor doen! Dat past voor m’n gevoel toch beter bij de spirit van het Sintspel.

Drie prijsvragen zijn deze week van start gegaan:

1. Ontwerp een nieuwe stoomboot voor Sinterklaas

Hiervoor heb je de bouwplaat van de pepernotenboot nodig die afgelopen weekend in de schoen zat. Wat je er precies mee moet doen om mee te dingen naar één van de drie prijzen, kun je hier lezen:
www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/prijsvraag-ontwerp-stoomboot-voor-sint

Het is ook bedoeld voor je kinderen en je kunt er een leuke Sinterklaas CD mee winnen of een pakketje knutselplaten van Artoek (die ook het pepernotenbootje bedacht heeft).

Uiterste inzenddatum: zondag 29 november

2. Wat schrijf je in een telegram aan de Sint?

Stel je even voor dat je een Piet in nood bent. Wat is er voor iets naars, raars of bijzonders gebeurd? En wat schrijf je dan aan de Sint?

Meedoen hieraan is makkelijk. Verzin een originele tekst en plaats deze als reactie op de website. Onderaan de aankondiging van deze prijsvraag uiteraard:
www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/prijsvraag-wat-schrijf-jij-aan-de-sint

Iedereen kan eraan meedoen. Je kunt hiermee een Chocotelegram winnen (ter beschikking gesteld door YourSurprise.nl) of een aanvulling op het Sinterklaasspel, 2e editie.

Uiterste inzenddatum: zondag 22 november

3. Pimp een chocolade letter

Inspiratie voor deze prijsvraag komt uit Het Grote Sinterklaas Kookboek en dat is dan ook precies wat je kunt winnen als je hieraan meedoet. Ook van deze prijsvraag kun je de instructies op de site lezen:
www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/pimp-een-chocolade-letter

Uiterste inzenddatum: donderdag 26 november

Ik hoop van harte dat je aan een van deze prijsvragen meedoet – of je kinderen uiteraard! In dat geval: succes ermee!

En zet een muts op dit weekend. Het belooft koud te worden…

Met vrolijke groet,

Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S. Het is overigens niet de bedoeling dat je stoomboten en chocoladeletters op de post doet. Een digitaal fotootje is genoeg!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Marie-José: "Wij hebben een ontzettende gezellige middag en avond gehad. In de leeftijd van 2 tot 77 jaar, met 6 pubers in totaal, waarvan twee nog even als zwarte piet. Super gezellig met al die opdrachten. Natuurlijk ging er veel te veel tijd in al die opdrachten zitten omdat ze zo ontzettend leuk waren en we er soms bijna niet mee konden stoppen."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...