3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

De laatste schoen van het jaar, staat voor je klaar…

Nieuwsbrief van 1 december 2013:

Afgelopen nacht heeft Sinterklaas de virtuele schoen weer gevuld. Er staan 3 kadootjes voor je klaar:

  1. Sinterklaas Quiz 2013

    Zwarte Piet in het jaar 2013 zorgde voor ongekende beroering. Niet alleen binnen Nederland; de hele wereld vond het kennelijk tijd om zich met ons ‘feestje’ te bemoeien. “Opdat wij niet vergeten” wordt vaak gezegd bij oorlogsmonumenten. Gelukkig is Piet nog niet aan een monument toe! Desalniettemin, 8 nieuwe quizvragen voor/over Zwarte Piet, opdat wij 2013 niet vergeten…

  2. Happy Family Topdag

    Een digitaal kadootje van Margriet Darwinkel om de dagelijks terugkerende activiteiten van je kind en wellicht ook jezelf visueel zichtbaar te maken. Hierdoor hoef je zelf je kind niet alsmaar achterna te zitten en verdwijnt het gevoel dat je een veredelde politie-agent bent.

  3. Beste Vriendinnendag

    Om gezellig door te kunnen spelen als de Sinterklaasperiode weer voorbij is. Deze spelletjes zijn bedoeld voor vriendinnen die een dagje met elkaar op stap gaan: 9 lieve, leuke en ook lachwekkende spelletjes die je alleen maar met vriendinnen wilt spelen!

Klik hier om de kadootjes uit het schoentje te halen…

Verder zijn er afgelopen week flink wat nieuwe artikelen geplaatst op de site in de rubrieken Lekker & Gezond, Originele Kadootjes en Pakjesavond Plannen.

Kijk maar waar je tijd voor hebt of zin in. Denk er in elk geval om dat de schoen over een paar dagen weer leeg is en dan dit jaar niet langer meer wordt gevuld!

Mocht je Sint nog niet gevierd hebben, dan veel plezier met de laatste voorbereidingen en ik hoop dat je een supergezellige avond gaat hebben. En anders hoop ik dat je nu heerlijk zit na te genieten van een geslaagd feest!

Pietje Patricia

P.S. Ongelofelijk maar waar: het spel is toch nog niet uitverkocht. Het zou toch leuk zijn als voor de laatste 10 nog een stel leuke gezinnen zich melden:
www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/sinterklaas-surprisespel-in-bliq

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Agnes: "Onze derde- en vierdeklassers speelden vandaag het spel tijdens het Sinterklaasfeest in de klas. Er valt weinig materiaal klaar te zetten. De spulletjes die je nodig hebt hoef je niet ver te zoeken en vind je hier en daar wel in de klassen. De kinderen waren zeer enthousiast over de spelletjes. Ze werkten samen en genoten er ook met volle teugen van. De opdrachten zijn zeer gevarieerd wat het aangenaam maakt. Bedankt!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...