3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Bedankt en nog een hele fijne Kerst!

Nieuwsbrief van 11 december 2016:

Dankjewel!

Sinterklaas is weer vertrokken en waarschijnlijk zijn alle pakjesavonden nu wel gevierd. Dankjewel voor je interesse in het Sinterklaas Surprisespel, de kadootjes in de schoen en al het andere wat je hier hebt kunnen vinden. Ik hoop dat het heeft bijgedragen aan een hele fijne Sinttijd!

Ook veel dank aan iedereen die de moeite heeft genomen om hun ervaringen met het Sinterklaas Surprisespel te delen. Er staan nu 8 prachtige reviews op Bol.com en ook op de website zijn er weer mooie ervaringen bijgekomen. Ik ben hier superblij mee. En overigens ook met de persoonlijke berichten die ik per email heb mogen ontvangen. Dat geeft precies die energie die ik nodig heb om vol enthousiasme het volgende jaar er weer mee door te gaan. Ontzettend fijn!

Tijd voor een website upgrade

Op de website vallen alle activiteiten weer stil. De schoen blijft nu weer maanden leeg. Ook de webwinkel staat momenteel uit. Het wordt namelijk nu echt hoogste tijd dat de site in een nieuw jasje gestoken wordt. En daarmee eindelijk ook goed toegankelijk voor iedereen die langskomt met een tablet of smartphone.

22 nieuwe spelletjes voor de Kerstvakantie

Voordat ik daarmee aan de slag ga, ben ik eerst nog een paar weken zoet met de Kerstman en het Kerst met Ballen spel – het midwinter ‘zusje’ van het Sinterklaas Surprisespel. Ook bij dit spel ligt de aandacht op het gezellig samenzijn en veel plezier maken door middel van lieve, leuke, maffe spelletjes. Uiteraard heel veel nieuwe spellen die je nog niet kent uit het Surprisespel (wel 22!). En een aantal klassiekers waar zo vaak over gejuicht is, dat die in een fris nieuw ‘jasje’ terug zijn voor de Kerst.

Kerstspel eindelijk op een eigen website!

Gisteravond laat is de nieuwe website hiervoor eindelijk live gegaan: www.kerstmetballenspel.nl – hè, hè, dat werd wel eens tijd!

Uiteraard zou ik het ontzettend leuk vinden, als je hier een kijkje wilt nemen. Het geeft meteen een voorproefje van hoe de Surprisespel site er volgend jaar uit zal komen te zien. Maar dan met Sint en zijn Pietjes in plaats van de Kerstman en zijn stal vol dieren…

En ook nog een volle kerstsok…

Voor wie dol is op schoenkadootjes: op de kerstspel website hangt een sok! ;-)

(Ik zal hier meteen bij bekennen dat het de Kerstvrouw niet gelukt is om in de afgelopen week een hele serie gloednieuwe Kerstcadeautjes te regelen. Dus als je al wat langer alles volgt hier, dan kom je oude bekenden tegen in de sok. Alles op z’n tijd. Naarmate het Kerstspel langer op de markt is, zal de sokvulling langzaam maar zeker worden uitgebreid.)

Dit is voorlopig de laatste nieuwsbrief die je van me krijgt. Waarschijnlijk meld ik me pas weer in oktober 2017, als de voorverkoop periode begint. Daarom bij deze:

Geniet van alle feestdagen die nog komen en alvast een heel fijn 2017 gewenst!

Met vrolijke groet,

Pietje Patricia

(aka Patricia Ritsema van Eck)

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Annemieke P.: "Ik had beloofd je te mailen hoe het surprisespel bij ons is geweest. Bij deze: SUPER! Wat is alles mooi verzorgd en wat een leuke ideeën! Aan het einde van het spel dacht iedereen dat het al heel erg laat was. Niet van 'oh, wat heeft alles lang geduurd', maar het was gewoon een gezellige volle avond. Helemaal geslaagd dus."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met dit sinterklaasspel is iedereen de hele avond aan de beurt. De opdrachten zijn bovendien superleuk en houden de kinderen bezig. Eindelijk kun je weer rustig pakjesavond vieren..."
Judith van Wijk - trendspotter van Hip & Hot

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...