3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Aftelkalender 2011 staat voor je klaar

Nieuwsbrief van 8 november 2011:

Zaterdag arriveert de Sint weer in het land en voor mij is dit het moment om de website nieuw leven in te blazen. Vanaf nu zal ik weer veel aandacht besteden aan het plaatsen van nieuwe tips op de site over surprises, kadootjes en lekkere maar eenvoudige recepten voor op pakjesavond.

Op dit moment heb ik nog geen nieuwe tips voor je, maar wel een vernieuwde download, namelijk de aftelkalender voor 2011:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/aftelkalender

Er zijn dit jaar 4 versies:
– aftellen naar maandag 5 december;
– aftellen naar zondag 4 december;
– aftellen naar zaterdag 3 december;
– en een blanco versie voor afwijkende data.

Print de pagina die op jouw gezin van toepassing is uit en geef hem aan je kind, zodat deze de spannende dagen in afwachting van het grote feest een voor een af kan strepen.

Verder heb ik het Sinterklaas Surprisespel vernieuwd. Er staan nu 20 surprise-idee├źn in (voorheen 10) en er zijn twee nieuwe downloads toegevoegd aan het pakket. De details kun je lezen op:

http://www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/sinterklaas-surprisespel

Wanneer je het spel wilt bestellen en je doet dit voordat de Sint weer in het land is, dan krijg je van mij 2,70 vroege vogel korting. Gebruik hiervoor de speciale kortingscode ’11-11-11′ (zonder aanhalingstekens!) tijdens de bestelprocedure.

Alvast bedankt en ik hoop dat je zult genieten van een fijne Sinterklaastijd!

Hartelijke groeten,
Pietje Patricia
www.sinterklaassurprisespel.nl

P.S.
Komend weekend mag iedereen weer voor het eerst z’n schoentje zetten. Ik ga een digitaal schoentje voor je klaarzetten. Je hoort direct van me als Sinterklaas het voor je gevuld heeft…

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Patricia: "Dankzij het Sintspel is vorig jaar het sinterklaasfeest een groot succes geworden bij ons thuis. Dit jaar gaan we het zeker weten weer spelen. Het is zo leuk omdat je houvast hebt, maar ook de vrijheid om er aanpassingen in te maken zodat het helemaal bij ons gezin past.
Onze jongste zoon van 5 jaar heeft asperger en dus behoefte aan duidelijkheid (helemaal in deze tijd!) en het Sintspel geeft hem die duidelijkheid. Ook onze oudste zoon van 7 jaar vond het geweldig al die opdrachten. En de familie geniet vanzelfsprekend van die blije kinderen. Dank je wel!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit moet wel het favoriete spel van de Sint zijn!"
Ester & Silvia - oprichters van www.gezinspiratie.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...