3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Wensharten en hartewensen

Nieuwsbrief van 16 december 2010:

Heb je een fijne Sinterklaasavond gehad? Ik hoop dat de Pakjesavond Planner goed van pas gekomen is bij de organisatie hiervan!

Inmiddels is het nog maar een kleine week te gaan voor het alweer Kerstmis is! Hier hebben we geen planner voor ontwikkeld nog, maar in november werd ons wel gevraagd of we hier ook ideeën voor hebben. En ja, die hebben we…

Vooralsnog is al onze tijd vooral opgegaan aan het verder verbeteren van het Sinterklaas Surprisespel, maar nu de Sint weer terug naar Spanje is, hebben we weer de koppen bij elkaar gestoken en een eerste kerstidee uitgewerkt.

Het gaat in dit geval om kerstboomversiering uit het hart. Margriet en ik kennen elkaar namelijk van de opleiding tot hartfocus trainer die we beiden in 2004 hebben afgerond. Beiden voelen we dat met name de kersttijd een tijd is, waarin je makkerlijker afstemt op je hart. Daarnaast vinden we het allebei leuk om te knutselen met ons gezin. Hieruit zijn de ideeën voor wensharten en hartenwensen geboren.

Wensharten en hartenwensen zijn wensen uit je hart voor jezelf en voor anderen, die je uitwerkt in hartvorm om vervolgens in de kerstboom te hangen. Kijk maar even op:

www.mijnblijdehart.info/367/wensharten-en-hartenwensen

Je kunt hier ook de PDF downloaden met hierin kleurige harten om te printen, uit te knippen en te vullen met je wensen. En uiteraard dbijbehorende hartfocus instructies…

Veel plezier ermee!

En natuurlijk wens ik je, mede namens Margriet, een heerlijke kersttijd en een nieuw jaar waarin je hartenwensen vervuld worden toe!

Hartelijke groeten,
Patricia Ritsema van Eck

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Rosita: "Vorig jaar het spel aangeschaft. En het is echt superleuk. Zowel voor een kleine groep als een grote groep, voor jong en oud. Het is makkelijk aan te passen aan de groep of eventueel iets toe te voegen. Morgen spelen wij het spel met een voetbalteam van 14 meiden. Het wordt vast hilarisch.

Het spel is echt goed bedacht en met alles er bij een compleet spel en voorbereid op een mooie Sinterklaasviering. Wat een creativiteit. Leuk dat er elk jaar weer nieuwe opdrachten bijkomen. Zo kun je het vele jaren spelen."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Ontzettend leuk spel!
Ook heel geschikt om een kinderfeestje mee te organiseren."

Martine Bakx - eigenaar van Verkleedwinkel Artoek

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...