3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Wensharten en hartewensen

Nieuwsbrief van 16 december 2010:

Heb je een fijne Sinterklaasavond gehad? Ik hoop dat de Pakjesavond Planner goed van pas gekomen is bij de organisatie hiervan!

Inmiddels is het nog maar een kleine week te gaan voor het alweer Kerstmis is! Hier hebben we geen planner voor ontwikkeld nog, maar in november werd ons wel gevraagd of we hier ook ideeën voor hebben. En ja, die hebben we…

Vooralsnog is al onze tijd vooral opgegaan aan het verder verbeteren van het Sinterklaas Surprisespel, maar nu de Sint weer terug naar Spanje is, hebben we weer de koppen bij elkaar gestoken en een eerste kerstidee uitgewerkt.

Het gaat in dit geval om kerstboomversiering uit het hart. Margriet en ik kennen elkaar namelijk van de opleiding tot hartfocus trainer die we beiden in 2004 hebben afgerond. Beiden voelen we dat met name de kersttijd een tijd is, waarin je makkerlijker afstemt op je hart. Daarnaast vinden we het allebei leuk om te knutselen met ons gezin. Hieruit zijn de ideeën voor wensharten en hartenwensen geboren.

Wensharten en hartenwensen zijn wensen uit je hart voor jezelf en voor anderen, die je uitwerkt in hartvorm om vervolgens in de kerstboom te hangen. Kijk maar even op:

www.mijnblijdehart.info/367/wensharten-en-hartenwensen

Je kunt hier ook de PDF downloaden met hierin kleurige harten om te printen, uit te knippen en te vullen met je wensen. En uiteraard dbijbehorende hartfocus instructies…

Veel plezier ermee!

En natuurlijk wens ik je, mede namens Margriet, een heerlijke kersttijd en een nieuw jaar waarin je hartenwensen vervuld worden toe!

Hartelijke groeten,
Patricia Ritsema van Eck

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop