3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Voorverkoop van nieuwe Sinterklaasspel versie: het Sinterklaas Surprisespel in BliQ

Deze actie is inmiddels afgelopen...

Vandaag, 1 oktober, start de voorverkoop van een nieuwe versie van het Sinterklaas Surprisespel: een spel in BliQ.

Sinterklaas Surprisespel in BliQ Niet langer digitaal dus, maar een product wat bij je thuis bezorgd wordt met hierin de spelregels, 30 opdrachtstickers en 18 groepssurprisespellen.

De beide Sinterklaasspel versies die tot nu toe verkocht werden, zijn beide 100% digitale producten. Alle spelbenodigdheden krijg je geleverd in PDF. Een prachtig pakket, maar het betekent wel dat je zelf alles eerst moet downloaden, printen en knippen voordat je de opdrachtkaartjes en spelinstructies aan de pakjes kunt bevestigen.

Met het nieuwe Sinterklaas Surprisespel in BliQ is dat niet langer nodig!

Je krijgt kant-en-klare opdrachtstickers en kaarten met spelinstructies, dus je hoeft alleen nog maar te besluiten welke spellen je wilt spelen en de bijbehorende stickers en spelinstructies op de kadootjes te plakken. Al met al ben je in minder dan een uur klaar met de voorbereidingen. Oftewel: pakjesavond was nog nooit zo snel geregeld!

Wil je deze versie bestellen? Lees dan alles over de voorverkoopactie die loopt tot 1 november…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Miranda: "Mijn oudste dochter – niet autistisch, (wel ADHD en nog een paar “extraatjes”) en wel met autistiform gedrag heeft vorig jaar genoten van het spel. Ook de jongere 2, die anders toch wat in de verdrukking raken door haar druk gedrag hebben genoten, en hopen dat Sinterklaas dit jaar weer allemaal opdrachten stuurt!. Iedereen er de hele tijd bij betrekken, en niet ieder voor zich: juist kinderen die moeilijk een “samen” gevoel beleven zullen genieten van de gezamelijke opdrachten! En de structuur die het spel biedt (door de opdrachten-kaartjes) gaf mij zelf ook de rust om alleen maar te hoeven genieten!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...