3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Voorverkoop: 12-40% korting!

Deze actie is inmiddels afgelopen...

FeesttrompetIeder jaar in de herfstvakantie start de Sinterklaas voorverkoop. Dit jaar duurt deze tot maandag 7 november en eindigt die dag om 17:00 uur. Gedurende deze periode betaal je minder verzendkosten en kun je van de volgende voordelen profiteren:

  1. Het Sinterklaas Surprisespel is tijdelijk in prijs verlaagd: € 17,50
  2. 20-44% korting op alle aanvullingen bij het Sinterklaas Surpirsespel – stickervellen, nieuwe surprisespel opdrachtkaarten en de touwenset.
    En…
  3. een gratis Sinterklaas Fever CD wanneer je voor € 25,- of meer aan andere producten bestelt!

De voorverkoop spelregels

  1. De verzendkosten zijn lager dan normaal. Wat je wel moet weten, is dat ik alle bestellingen nu opspaar en alles in één keer laat versturen in de week voor de intocht. Je hebt je bestelling dan uiterlijk op zaterdag 12 november in huis.
  2. Voor alle producten geldt: OP = OP. Ik vul dit jaar geen voorraden aan. Wees er dus op tijd bij!
  3. Op 7 november om 17:00 uur stop ik met de verkoop van alles wat met de post verstuurd moet worden. Alleen digitale producten blijven hier verkrijgbaar.
  4. Spellen, CD’s en het Sinterklaas kookboek zullen elders verkrijgbaar blijven. Ik zal t.z.t. een lijst met webshops op de site zetten.
  5. Producten die m.i.v. 7 november niet langer leverbaar zullen zijn: de stickervellen, nieuwe surprisespel opdrachtkaarten en de touwenset.
Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Gerda: "We hebben dankzij jouw spel een geweldig gezellig sinterklaasavond gehad met mijn kids van 6, 5, 3 en 1 en de zoontjes van onze vrienden van 4 en 1. Vorige jaren was de avond met het bekende gegraai binnen een kwartier afgelopen: wat een afknapper. Deze avond was wel supergezellig. Dus enorm bedankt daarvoor, echt super!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Eindelijk een leuk spel waarmee alle ouders en de media een antwoord hebben op de decemberstress die ieder jaar weer toeslaat!"
Emmeliek Boost - initiatiefneemster van de Opvoeddesk

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...