3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Tot 1 november: 12 extra bonussen bij het Sintspel

Deze actie is inmiddels afgelopen...

Wanneer je het Sinterklaas Surprisespel bestelt tijdens de voorverkoopactie, krijg je een zakje kruiden met een speciaal recept voor Bisschopswijn die je hiermee thee kunt maken. Bovendien krijg je ook 11 extra downloads. Deze zijn leuk in de aanloop naar Sinterklaasavond, maar je vindt ook enkele spellen die je kunt gebruiken in aanvulling op het Sinterklaasspel en twee knutselkadootjes. Hieronder vind je alle details!

De voorverkoopactie duurt tot 1 november!
Chai thee plus bisschopswijn recept

Met guur herfstweer is er niets lekkerder dan een verwarmend glas bisschopswijn, zeker op Pakjesavond. Van Biothee komt een bijzonder recept voor bisschopswijn gemaakt met chai kruiden. Om dit te kunnen uitproberen krijg je 100 gram chai kruiden en het recept bij je bestelling opgestuurd. Het recept staat op een kaart die netjes in je Surprisespel BliQ past.

MP3 van ‘De grote reis’ van Sinterklaas Fever

Uit de CD De grote reis van Sinterklaas van Sinterklaas Fever mag je het 13e liedje, De grote reis hebben!

Wil je eerst horen wat je krijgt? Dat kan hier:
www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/de-grote-reis-van-sinterklaas.

Songtekst van ‘De grote reis’ van Sinterklaas Fever

Van deze mp3 zijn is ook de songtekst alvast netjes voor je uitgewerkt. Zo kun je makkelijk meezingen en dit prachtige liedje uit je hoofd leren. En zingen voor de Sint natuurlijk!

De grote reis van Sinterklaas – spelletjes special

Sinterklaas reisde de hele wereld over met zijn Pieten, zijn paard en zijn stoomboot. In deze special vind je 8 spelletjes over deze reis die je kunt spelen in de aanloop naar Sinterklaas of op pakjesavond. (Spelletjes voor groepen, geheel in de stijl van het Sinterklaas Surprisespel!)

Kleurplaat

Deze kleurplaat heeft Margreet de Bruin van Studio Vliegvis speciaal op mijn verzoek gemaakt. Kijk ook even op haar site voor meer leuke kleurplaten…

2x Sint Sudoku

Bij deze twee Sudoku spelletjes hoef je nog niet te kunnen rekenen want het is puur met plaatjes gemaakt!

Sinterklaas Kruiswoordraadsel

Even testen wat je nu werkelijk van Sinterklaas weet! Je kunt overigens al deze informatie op deze site terugvinden onder de rubriek ‘weetjes’…

Sinterklaas Woordzoeker

Woordzoekertje met allemaal typische Sinterklaaswoorden.

Sinterklaasliedjes leggen

Om deze raadsels op te lossen moet je Sinterklaasliedjes kennen.

Sinterklaas Guggenheim

Een woordspelletje om je lekker even mee af te zonderen, maar ook gezellig met elkaar! Verzin in iedere categorie woorden die beginnen met de letters van de Sinterklaaswoorden in de linkerkantlijn.

Zeeën van tijd

Een kostbaar geschenk hoeft niet duur te zijn. Tijd is bijvoorbeeld een heel kostbaar geschenk. Als je hier wat van over hebt, kun je een ander met tijd tekort heel gelukkig maken door hem of haar wat van je tijd te schenken. Meer uitleg in de pdf.

Stralende kinderen knutselkado

Een beetje aandacht van de Sint voor jouw stralende kind! Een knutselkadootje recht uit het hart. Om binnenkort te maken en op pakjesavond te schenken. Of bewaar het idee voor later dit jaar of volgend jaar…

Klik hier om het spel te bestellen…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Lindi: "We hebben afgelopen weekend weer genoten van een heerlijke gezins-sint-middag! In de aanloop naar Sinterklaas vroegen de oudste twee (9 en 7) zelf naar de ‘spelletjes van sinterklaas’. Van het welbekende kadootjes van de ander verstoppen tot het hilarische (nieuwe) doorgeefspelletje met de mandarijnen, alles was even ‘heerlijk’. Dankjewel voor al je werk hiervoor!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met dit sinterklaasspel is iedereen de hele avond aan de beurt. De opdrachten zijn bovendien superleuk en houden de kinderen bezig. Eindelijk kun je weer rustig pakjesavond vieren..."
Judith van Wijk - trendspotter van Hip & Hot

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...