3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Oktober: de voorverkoop is weer gestart

De maand oktober is traditioneel de maand waarop de voorverkoop acties van start gaan. En dit jaar is het extra aantrekkelijk als je deze maand nog een bestelling plaatst!

Voorverkoop Acties 2015

  1. Tot 1 november: gratis verzending!
    Dit aanbod geldt alleen voor bestellingen die in Nederland bezorgd moeten worden en die bovendien door de brievenbus passen.  Verder moet je het niet erg vinden om even op je bestelling te wachten; die gaat namelijk begin november op de post en wordt dat 5, 6 of uiterlijk 7 november bij je thuisbezorgd. (Dat is een volle week voor de intocht, dus ruim op tijd zou ik denken…)
  2. Tot 14 november: bisschopswijn bij een Sintspel in BliQ
    Wie vóór de intocht een Surprisespel besteld, krijgt het heerlijke recept voor bisschopswijn met de benodigde chai-kruiden met de bestelling mee opgestuurd. (Recept en kruiden komen van www.biothee.nl – lekkerste thee van Nederland!)
  3. Tot 5 december: gratis Sinterklaas Voorpret Pakket
    Bij iedere bestelling die je dit jaar doet, ontvang je 2 actiecouponnen – één voor jezelf en één voor een vriend of vriendin. Hierop staat een code waarmee je gratis toegang krijgt tot de downloads uit het Sinterklaas Voorpret Pakket t.w.v. €4,50.

Bovenstaande acties zijn alleen van toepassing op bestellingen in de webwinkel.

Er komen ongetwijfeld nog meer leuke acties en aanbiedingen dit jaar. Als je zeker weten niets wilt missen, zorg dan dat je ingeschreven bent op de nieuwsbrief. Dan krijg je op tijd bericht als de volgende leuke actie uitrolt!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop