3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Oktober: de voorverkoop is weer gestart

De maand oktober is traditioneel de maand waarop de voorverkoop acties van start gaan. En dit jaar is het extra aantrekkelijk als je deze maand nog een bestelling plaatst!

Voorverkoop Acties 2015

  1. Tot 1 november: gratis verzending!
    Dit aanbod geldt alleen voor bestellingen die in Nederland bezorgd moeten worden en die bovendien door de brievenbus passen.  Verder moet je het niet erg vinden om even op je bestelling te wachten; die gaat namelijk begin november op de post en wordt dat 5, 6 of uiterlijk 7 november bij je thuisbezorgd. (Dat is een volle week voor de intocht, dus ruim op tijd zou ik denken…)
  2. Tot 14 november: bisschopswijn bij een Sintspel in BliQ
    Wie vóór de intocht een Surprisespel besteld, krijgt het heerlijke recept voor bisschopswijn met de benodigde chai-kruiden met de bestelling mee opgestuurd. (Recept en kruiden komen van www.biothee.nl – lekkerste thee van Nederland!)
  3. Tot 5 december: gratis Sinterklaas Voorpret Pakket
    Bij iedere bestelling die je dit jaar doet, ontvang je 2 actiecouponnen – één voor jezelf en één voor een vriend of vriendin. Hierop staat een code waarmee je gratis toegang krijgt tot de downloads uit het Sinterklaas Voorpret Pakket t.w.v. €4,50.

Bovenstaande acties zijn alleen van toepassing op bestellingen in de webwinkel.

Er komen ongetwijfeld nog meer leuke acties en aanbiedingen dit jaar. Als je zeker weten niets wilt missen, zorg dan dat je ingeschreven bent op de nieuwsbrief. Dan krijg je op tijd bericht als de volgende leuke actie uitrolt!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Joke: "We hebben dankzij het spel een super Sinterklaasavond gehad met 3 kinderen en 4 volwassenen. Er was werkelijk aandacht voor de cadeautjes. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!"
Mireille Mettes - bedenker van MIR methode

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...