3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Laatste dag van diverse Sint acties

Vandaag eindigen diverse Sinterklaas acties en aanbiedingen op deze site. Dus als je nog ergens van wilt profiteren: nu actie ondernemen!

Zondag 29 november is de laatste dag dat je de volgende prijzen nog kunt winnen:

LAATSTE KANS: De grote reis van Sinterklaas CD

CD De Grote Reis van Sinterklaas Vouw een bootje van papier. Versier deze naar eigen inzicht; tekenen, plakken, verven. Alles kan, alles mag. Maak er een foto van en stuur hem op of post hem op facebook of twitter. Onder alle inzenders worden een Grote reis van Sinterklaas CD en twee knutselpakketten van Artoek verloot.
Meedoen: www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/prijsvraag-ontwerp-stoomboot-voor-sint

LAATSTE KANS: Het Grote Sinterklaas Kookboek

Het Grote Sinterklaas KookboekPimp een chocoladeletter, maak er een foto van en stuur hem op of post hem op facebook of twitter. Onder alle inzenders worden een Grote Sinterklaas Kookboek en een Sinterklaas Surprisespel verloot.

Meedoen: www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/pimp-een-chocolade-letter

LAATSTE KANS: Sinterklaas Fever CD

Sinterklaas Fever CD CoverBeantwoord 3 simpele vragen over deze CD. Onder alle goede inzenders worden 3 CD’s verloot.

Meedoen: www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/3-vragen-sinterklaas-fever-cd

Op maandag 30 november worden de uitslagen bekend gemaakt!

LAATSTE DAG: Weekend aanbieding

FeesttrompetZondag 29 november is tevens de laatste dag dat je nog kunt profiteren van de weekend aanbieding: 40% korting op alle Surprisespel extra’s wanneer je deze als extra bestelling in je winkelwagentje plaatst.

LAATSTE DAG: Gratis Kleintje Sintspel

KadootjesZondag 29 november is ook de laatste dag dat je nog kunt profiteren van de jubileum actie: gratis Kleintje Sintspel. Vanaf maandag 30 november betaal je weer voor deze downloads. Klik hier om je aan te melden!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Miranda: "Hallo, sinterklaasavond (zaterdag) was ontzettend leuk. Het gaat inderdaad niet meer om de kadootjes maar of er een sticker op zit en wat je dan moet doen. Doordat we de stickers verdeeld hebben, had ieder dus verschillende. Dit pakte helemaal leuk uit: zo zaten er aan het einde van de avond 4 zwarte pieten (volledig geschminkt natuurlijk – kan de rest lachen) tussen een kamer vol mensen. Helemaal top. Mijn meisje van 4 heeft ons veel geleerd over Sinterklaas; wist af en toe de antwoorden beter dan de volwassenen. Op en top genoten. Bedankt!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

Het Sinterklaasspel helpt je Sinterklaasavond te vieren op een manier waarbij èn de jonge kinderen èn de oudere kinderen èn de volwassenen ontzettend veel plezier hebben.
Anne Mijke van Harten - eigenaar van Earthgames

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...