3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Maak nu kans op een gratis Sinterklaas Fever CD!

Deze actie is inmiddels afgelopen...

Doe je mee aan de Grote Reis van Sinterklaas quiz?

Hieronder vind je vragen over Sinterklaas’ grote reis over de wereld. Wanneer je die goed beantwoordt, maak je kans op een gratis CD van Sinterklaas Fever: De Grote Reis van Sinterklaas met 16 leuke, lieve en grappige Sinterklaasliedjes over alle reisavonturen (ter waarde van €10,-). De vragen zijn best makkelijk als je even de tijd neemt om naar bovenstaande video te luisteren!

Iedere week worden er 2 CD’s verloot onder de goede inzendingen. Op 11, 18, 25 november en 2 december 2012 worden de winnaars bekend gemaakt!

Reageren niet mogelijk

Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Jesca: "Voor het eerst dit jaar gebruik gemaakt van het spel. We hebben cadeautjes met en zonder opdrachten afgewisseld, en de opdrachtjes op een uitzondering na heel kort gehouden. Dikke pret met het zwartepieten maken met de kurk, oma een zwarte veeg over haar neus geven was heel lollig! Van Pietenkooi konden beiden geen genoeg krijgen. Volgend jaar weer! :-)"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Ontzettend leuk spel!
Ook heel geschikt om een kinderfeestje mee te organiseren."

Martine Bakx - eigenaar van Verkleedwinkel Artoek

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...