3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Er staat een schoen vol spelletjes op je te wachten!

Deze actie is inmiddels afgelopen...

Lieve mensen,

De website lag onder vuur de afgelopen dagen. Gelukkig een virtueel vuurtje, maar Pietje Patricia schreeuwde desalniettemin “Moord en brand!” Het betrof vooral de moord van database gegevens en brand op de downloadpagina’s. De firewall werd actief en een gedeelte van de site hermetisch gesloten.

Schurken, bandieten zijn het natuurlijk, die deze website onklaar willen maken! In andere tijden hadden we ze ‘kapoenen‘ genoemd, naar de beruchte boef Klaes Kapoen. Als ze niet snel hun leven beteren, mogen ze mee terug in de zak…

Ondertussen voor jullie – heel toepasselijk – spelletjes van kapoen. Spelletjes met een lieveheersbeestje dus. Oftewel, spelletjes met Stippie en zijn band:

Oh kom er eens kijken
Wat er in mijn schoentje zit…

Veel plezier met alles en tot volgende week!
Groeten van Sinterklaas

P.S.
Doen jullie nog mee aan de prijsvragen? Er zitten echt prachtige prijzin in de pot, waaronder Het Grote Sinterklaas Kookboek, de Sinterklaas Fever CD’s, een chocolade telegram, knutselplaten van Artoek en nog veel meer!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Marianne: "Wij kregen drie Pieten op bezoek die een envellop bij zich hadden waar opdrachten in zaten, dat waren diverse spelletjes van jou. Na ieder spel was er dan als beloning of een cadeautje of wat lekkers. Op die manier hebben we het feest over een paar uur kunnen spreiden, dat was erg leuk en ook heel ontspannen en bleef er ook nog tijd over om met de cadeautjes te kunnen spelen."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met het Sinterklaas Surprisespel draait het om met elkaar samen zijn. Gezellig samen zijn dus, precies zoals het sinterklaasfeest bedoeld is!"
De redactie van SinterklaasFan.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...