3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Een kerstsok vol cadeautjes

Deze actie is inmiddels afgelopen...

kerstsok vol cadeautjes
Als de Sint in het land is, wordt hier iedere week de schoen gezet. En nu is het bijna Kerst en met een nieuw Kerstspel, gaat het feest nog even door. En hoe is het mogelijk… de Kerstman vult weliswaar geen schoentjes, maar natuurlijk wel de sokken!

Deze allereerste sok is extra feestelijk gevuld. Veel plezier ermee en hele fijne feestdagen!

4 gezellige Kerstspelletjes

De kerstspellen hieronder maken – in balvorm! – deel uit van Kerst met Ballen:

Kerst met Ballen - Wichtelen Wichtelen

Wichtelen is een echte Advent activiteit. Maar je kunt het de hele vakantie blijven doen!

Kerst met Ballen - Kerstbanket Kerstbanket Quiz

Deze quiz gaat over allerlei gekke eetgewoontes in de landen waar men Kerst viert. Er zijn 20 vragen en de goede antwoorden zijn onderstreept. In Kerst met Ballen zit ook een spel met de naam Kerstbanket, maar dat is een wat eenvoudiger spelletje waar je deze download niet bij nodig hebt.

Kerst met Ballen - Vossenstreken en Klingelende Klokjes Vossenstreken en Klingelende Klokjes

Twee spelletjes voor bij de kerstboom. Bij Vossenstreken heb je een blinddoek nodig en bij Klingelende Klokjes een klokje of belletje. Je kunt deze spelletjes natuurlijk ook spelen met Oud & Nieuw.

3 handige Kerst printables

Vouwdoosje: de zak van de Kerstman Vouwdoosje ‘De zak van de Kerstman’

Een knutselplaat waarmee je een zakje kunt vouwen die je in de boom kunt hangen. Doe hier een lekkere traktatie in of een klein cadeautje. (Wie het spel bestelt, krijgt er 5 mooi geprinte knutselplaten op A5 formaat bij als bonus.)

Kerst met Ballen - Cadeaukaartjes Cadeaukaartjes

9 gezellige cadeaukaartjes – ook deze in de stijl van Kerst met Ballen. (Wie het spel bestelt, krijgt er nog een hele set cadeaukaartjes bij als bonus.)

Kerst Printable - Cadeaupapier-4 Cadeaupapier

Leuk cadeaupapier voor kleine pakjes, helemaal in de stijl van Kerst met Ballen. (Wie het spel bestelt, krijgt nog vier andere cadeaupapier designs als bonus.)

Kerst met Ballen - 30 activiteiten voor een hartverwarmende kerstKerst met Ballen bestaat uit 30 kerstspelletjes op ballen en 6×6 (=36) kerstopdrachten op stickers. Verder krijg je er ook de downloads bij waaruit Kleintje Kerst bestaat. Het spel kost €19,95 en je kunt deze hier bestellen….

Heb je Kleintje Kerst gekocht en wil je nu ‘upgraden’ naar Kerst met Ballen?
Log dan in op je klantenaccount en je zult hier een actiecode vinden waarmee €5,- kunt aftrekken van de prijs van Kerst met Ballen!


Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Mireille: "Wat ben ik toch blij dat ik dit spel heb gekocht! En wat zitten er weer leuke dingen in mijn schoen! Het is nu al weer het derde jaar dat wij (mijn man en ik en onze drie kinderen van 12, 14 en 15 jaar) dit gaan doen en weer hebben wij er veel zin in! Dankjewel dat je jouw creativiteit met ons wilt delen en ons weer een heerlijke sinttijd bezorgd."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Het Sinterklaas Surprisespel viert een avondje Sint op een heel nieuwe manier, waarbij er echt AANDACHT is voor elkaar. Ik ben fan!"
Inge Schilders - bedenker van Kleine Avonturen

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...