3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Chai thee bij je Surprisespel bestelling

Deze actie is inmiddels afgelopen...

Chai Masala Hot Spices van BioThee.nl is een heerlijke thee van krachtige Indiase specerijen met kaneel, peper en gember in de hoofdrol. Op zich heel lekker met melk en honing.

Maar wist je dat je deze thee ook kunt gebruiken om zelf een verrukkelijke bisschopswijn te maken? Klik hier voor het recept…

Omdat ik zelf zo dol ben op deze thee, heb ik 20 proefzakjes thee ingekocht waarmee ik graag een aantal klanten wil verwennen. Daarom geef ik van 12 november tot en met 1 december (2012) iedere dag één proefzakje Chai Masala Hot Spices cadeau aan de eerste persoon van de dag die het Sinterklaas Surprisespel bestelt.

Klik hier voor meer informatie over het Sinterklaas Surprisespel…

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop