3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Chai thee bij je Surprisespel bestelling

Deze actie is inmiddels afgelopen...

Chai Masala Hot Spices van BioThee.nl is een heerlijke thee van krachtige Indiase specerijen met kaneel, peper en gember in de hoofdrol. Op zich heel lekker met melk en honing.

Maar wist je dat je deze thee ook kunt gebruiken om zelf een verrukkelijke bisschopswijn te maken? Klik hier voor het recept…

Omdat ik zelf zo dol ben op deze thee, heb ik 20 proefzakjes thee ingekocht waarmee ik graag een aantal klanten wil verwennen. Daarom geef ik van 12 november tot en met 1 december (2012) iedere dag één proefzakje Chai Masala Hot Spices cadeau aan de eerste persoon van de dag die het Sinterklaas Surprisespel bestelt.

Klik hier voor meer informatie over het Sinterklaas Surprisespel…

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Rosita: "Vorig jaar het spel aangeschaft. En het is echt superleuk. Zowel voor een kleine groep als een grote groep, voor jong en oud. Het is makkelijk aan te passen aan de groep of eventueel iets toe te voegen. Morgen spelen wij het spel met een voetbalteam van 14 meiden. Het wordt vast hilarisch.

Het spel is echt goed bedacht en met alles er bij een compleet spel en voorbereid op een mooie Sinterklaasviering. Wat een creativiteit. Leuk dat er elk jaar weer nieuwe opdrachten bijkomen. Zo kun je het vele jaren spelen."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

Het Sinterklaasspel helpt je Sinterklaasavond te vieren op een manier waarbij èn de jonge kinderen èn de oudere kinderen èn de volwassenen ontzettend veel plezier hebben.
Anne Mijke van Harten - eigenaar van Earthgames

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...