3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Wat eet je op pakjesavond?

Nieuwsbrief van 28 november 2010:

Tsja, wat eet je op pakjesavond? Altijd listig!

Ten eerste heb je natuurlijk nauwelijks tijd om te koken. En ten tweede is er op deze avond waarschijnlijk een overdaad aan lekkers, waardoor een enorme voedzame maaltijd misschien wel voor de helft in de groencontainer belandt…

Mijn moeder maakte ieder jaar lasagna. We vierden Sinterklaas met 12 personen en begonnen vaak al om 4 uur ’s middags met de eerste cadeautjes. Dus maakte ze de lasagna een dag van te voren, volgens haar eigen verrukkelijke recept:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/lasagna-kwark

Zelf heb ik dit jaar gekozen voor gehaktbrood met appelmoes en puree uit een pakje. Het gehaktbrood maak ik een dag van te voren:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/gehakt

Margriet maakt pizza in de vorm van een Sinterklaas mijter. Dat kan met zelfgemaakt pizzadeeg en -saus, maar het kan ook uit een pak en daarmee snel gemaakt:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/pizza

Inmiddels hebben we nog veel meer makkelijke pakjesavond recepten verzameld op de site. In je Pakjesavond Planner zit een handig werkblad waarop je het menu van je keuze kunt overnemen. De recepten vind je overzichtelijk op een rij op:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/recepten

Als je zelf nog een geweldig pakjesavond recept hebt en deze met ons en de bezoekers op de site wilt delen, dan horen we dit graag!

O ja… als je je zorgen maakt over de hoeveelheid chocola die er tijdens de feestdagen gesnoept wordt, niet doen! Chocola is namelijk ook een groente, echt waar! 😉
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/chocola

Alvast een hele smakelijk pakjesavondmaaltijd toegewenst!

Hartelijke groeten,
mede namens Margriet Darwinkel,

Patricia Ritsema van Eck
www.sinterklaassurprisespel.nl

P.S.
Vergat ik bijna te melden: we zijn bijna door onze voorraad Sinterklaas Fever CD’s heen! Op dit moment hebben we er nog een stuk of 10 en daarna is het echt op. We bestellen zo vlak voor het Sinterklaas weekeinde niet meer bij…

Dus als je het Sinterklaas Surprisespel mèt CD wilt bestellen, wacht hier dan niet langer mee. Op = op!
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/bestellen

Plaats een reactie »

Eén reactie

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Wies: "Het was een zeer geslaagde avond. De balletjes van oranje waren een groot succes, om alle malle pietjes hebben we erg gelachen en we hebben uit volle borst meegezongen met de liedjes. Dat ze ook nog het kadootje mochten uitpakken werd zo nu en dan bijna vergeten. Al met al zijn we met zijn vieren bijna 3 uur bezig geweest en heel veel lol gehad!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Ontzettend leuk spel!
Ook heel geschikt om een kinderfeestje mee te organiseren."

Martine Bakx - eigenaar van Verkleedwinkel Artoek

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...