3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Pompoenkommetje vol pompoensoep

De leukste soepkommen zijn de kommen die moeder natuur zelf maakt. Zoals pompoenen. Je hoeft ze niet eens af te wassen, je eet ze gewoon op!

Pompoensoepkommetje vol pompoensoep

Marijke Sluijter, voormalig hoofdredacteur van het tijdschrift Educare*, verzorgde daar altijd de HAP. Een rubriek met recepten die je vooral samen mèt je kinderen maakt. Toen ik haar vroeg of ze nog een leuk recept wist voor de rubriek lekker & gezond op deze website, dacht ze meteen aan pompoensoepkommetjes vol pompoensoep. (Probeer dat maar eens 10x snel achter elkaar te zeggen zonder je tong te breken… ;-) )

De opmaak uit het blad met de geweldige illustraties van Admar Kwant, is te leuk om te verbouwen tot gewoon een lapje tekst in een blogpost. Daarom krijg je het origineel nu als download: Hap-pompoensoepkommetjes.pdf

*) tijdschrift Educare heet tegenwoordig Kiind Magazine met een sprankelende nieuwe, jonge redactie die het gedachtengoed nu vormgeeft. Als voormalig redacteur ben ik hier erg blij mee.

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop