3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Pompoenkommetje vol pompoensoep

De leukste soepkommen zijn de kommen die moeder natuur zelf maakt. Zoals pompoenen. Je hoeft ze niet eens af te wassen, je eet ze gewoon op!

Pompoensoepkommetje vol pompoensoep

Marijke Sluijter, voormalig hoofdredacteur van het tijdschrift Educare*, verzorgde daar altijd de HAP. Een rubriek met recepten die je vooral samen mèt je kinderen maakt. Toen ik haar vroeg of ze nog een leuk recept wist voor de rubriek lekker & gezond op deze website, dacht ze meteen aan pompoensoepkommetjes vol pompoensoep. (Probeer dat maar eens 10x snel achter elkaar te zeggen zonder je tong te breken… 😉 )

De opmaak uit het blad met de geweldige illustraties van Admar Kwant, is te leuk om te verbouwen tot gewoon een lapje tekst in een blogpost. Daarom krijg je het origineel nu als download: Hap-pompoensoepkommetjes.pdf

*) tijdschrift Educare heet tegenwoordig Kiind Magazine met een sprankelende nieuwe, jonge redactie die het gedachtengoed nu vormgeeft. Als voormalig redacteur ben ik hier erg blij mee.

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Angelique: "Wij hebben vorig jaar het Sinterklaas Surprisespel gespeeld met 3 kinderen (7, 7 en 10 jaar) en 4 volwassenen. We hebben ontzettend veel pret gehad. De kinderen genoten enorm van de spelletjes en waren veel minder op hun eigen cadeautjes gericht. Iedereen was veel meer betrokken bij het feest. Nu we de Sint net verwelkomd hebben vragen alle 3 de kinderen of we het weer net zo als vorig jaar gaan doen, want dat was zóóó leuk!!! De herinneringen worden alweer opgehaald. Heerlijk, ik verheug me al weer op ons avondje, met Sinterklaasspel..."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!"
Mireille Mettes - bedenker van MIR methode

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...