3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Chocola is een groente

Sinterklaas en chocola gaan hand-in-hand. Wie verheugt zich niet op een chocoladeletter in de schoen, danwel een Sint of Piet van chocola of een zakje vol met gouden chocolade munten? Vaders en moeders zijn wel eens bezorgd over deze chocolade overdaad. Is dat niet erg ongezond? Dat valt kennelijk wel mee, want recent is onomstotelijk aangetoond dat chocola een groente is…

De bewijsvoering trof ik vandaag aan in mijn mailbox:

Chocolade is gemaakt van cacao bonen. Boon = groente!

Chocola is gezoet met suiker van suikerriet of van de suikerBIETEN. De eerste is een plant (=groente!) en de laatste is een knol (=groente!).

Om nog een stapje verder te gaan…

Chocoladerepen bevatten melk. Melk = zuivelproduct.

Chocola kan rozijnen, kersen, sinaasappel en aardbeien bevatten. Deze behoren allemaal tot de categorie fruit = ook heel gezond!

Kortom: eet zoveel chocolade als je wilt.

O ja… Chocola is favoriet voedsel van gestresste vrouwen. Als je STRESSED achterstevoren schrijft, krijg je DESSERTS. Dus eet ook veel chocola als dessert!

(Auteur onbekend)

Plaats een reactie »

Eén reactie

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Mireille: "Wat ben ik toch blij dat ik dit spel heb gekocht! En wat zitten er weer leuke dingen in mijn schoen! Het is nu al weer het derde jaar dat wij (mijn man en ik en onze drie kinderen van 12, 14 en 15 jaar) dit gaan doen en weer hebben wij er veel zin in! Dankjewel dat je jouw creativiteit met ons wilt delen en ons weer een heerlijke sinttijd bezorgd."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond."
Willemien Eikelboom - Family Factory

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...