3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

10 jaar Surprisespel = gratis Kleintje Sintspel

Deze actie is inmiddels afgelopen...

In 2015 is inmiddels al 10 jaar geleden dat we met ons gezin voor het eerst pakjesavond vierden met het Sintspel. Een jubileum dus! En dat vraagt om een feestje! Om dit te vieren, kun je tot 30 november gratis kennismaken met de eerste versie van het Sinterklaasspel zoals wij dat 10 jaar geleden speelden: het Kleintje Sintspel.

In totaal gaat het om 12 pdf downloads. Met de dit pakket aan spelletjes werd indertijd de basis gelegd voor het huidige Sinterklaasspel. Onze kinderen waren toen 3, 7 en 9 jaar oud en het was direct de leukste Sinterklaasavond sinds ze geboren waren! Ideaal dus voor een eerste kennismaking.

Hoe kom je aan het Kleintje Sintspel?

De jubileumaanbieding is inmiddels afgelopen. Het Kleintje Sintspel kost €9,- en kan – net als voorheen – besteld worden in de webwinkel
www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/kleintje-sintspel-digitaal

Fijne pakjesavond!

Pietje Patricia

P.S. Het Sinterklaas Surprisespel wordt inmiddels in meer dan 2.500 gezinnen gebruikt om ouderwets gezellig pakjesavond te vieren. Ook dat is een feestje waard!

Schimmeltje prik en Taai-taai happen

Schimmeltje prik en Taai-taai happen op pakjesavond in 2005