3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Webshop vernieuwd

Je ziet er misschien niet zo veel van, maar de afgelopen 48 uur ben ik druk bezig geweest met het vernieuwen van de webshop. Als het goed is doet alles het weer. Ik zal deze week nog een keer uitgebreid testen; op dit moment ben ik zo gaar van deze klus (nachtwerk – je kent het wel: MOET AF! zucht…), dat ik nu met een glaasje wijn bij de tv ga chillen.

Wat ik dus zeggen wou: er kan weer besteld worden! Enne… bij voorbaat excuses als het de eerste bestellingen niet helemaal vlot verloopt!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop