3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Er verandert dit jaar het een en ander…

Hallo allemaal,

Even een persoonlijk bericht. Ik hoop dat het met iedereen die me volgt danwel de site bezoekt goed gaat en je gezond en wel weer zin hebt in alle feestelijkheden. Zelf heb ik een wat ander jaar dan gebruikelijk en daarom gaat er ook e.e.a. veranderen voor mij wat betreft het Sinterklaasspel.

Eind vorig jaar heb ik te veel hooi op mijn vork genomen met de 2 nieuwe spellen en alles alsmaar zoveel mogelijk zelf doen. In het nieuwe jaar bleef ik ook maar ‘ja’ zeggen tegen alles wat er op mijn pad kwam en afgelopen zomer was de energie ineens helemaal op. Ik ben al een paar maanden ontzettend moe alsmaar en moet echt pas op de plaats maken. Dus ik ga een paar dingen drastisch anders doen.

  1. Ten eerste doe ik op mijn eigen site alleen nog 2 voorverkoopacties: de eerste is de voorverkoop voor het Sinterklaasspel en die is deze week begonnen en duurt tot 7 november. Deze wordt rond de intocht gevolgd door de voorverkoop voor het Kerstspel. Locomix, het bedrijf wat mijn spellen maakt, neemt nu ook het inpakken en verzenden op zich. Hierbij wordt alles verzameld en in één keer verstuurd.

  2. Na de voorverkoopperiodes zijn de spellen alleen nog maar verkrijgbaar via bol.com en waarschijnlijk nog wat andere webwinkels. Ik zal een actuele lijst op de site zetten zodra dit van toepassing is. Aanvullingen, stickervellen, CD’s en dergelijke kunnen alleen tijdens de voorverkoop besteld worden!

Afgelopen jaren ging er veel tijd zitten in doosjes vouwen, vullen, postzegels plakken en adressen schrijven. Nu ik daarmee gestopt ben, scheelt dat hopelijk voldoende om de andere zaken gewoon te kunnen blijven doen. Maar mocht ik wat trager dan gebruikelijk zijn bij het beantwoorden van emails, reageren op Facebook of twitter en het schrijven van berichten, dan weet je nu hoe dat komt: ik lig dan waarschijnlijk even een dutje te doen!

Groeten, Patricia RvE

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Irene: "We spelen al een aantal jaar het Sinterklaas surprisespel met veel plezier. De kinderen worden helemaal enthousiast als ze weer een brief bovenop alle pakjes zien liggen. Jaaaaaa we spelen weer het surprisespel! Vorige week ging er iets mis met leveren van stickers en de communicatie maar dat is super opgelost! Erg klantvriendelijk! Volgend jaar spelen wij weer met veel plezier het surprisespel!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit moet wel het favoriete spel van de Sint zijn!"
Ester & Silvia - oprichters van www.gezinspiratie.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...