3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Vaardigheden in je schoentje

De meeste kinderen zetten alleen spullen op hun verlanglijstje. Maar welke vaardigheid zou jij op je verlanglijstje willen zetten als dat zou kunnen? En stel eens dat je op een ochtend wakker wordt en je echt die vaardigheid in je schoentje hebt gekregen.

  • Wat zou het eerste zijn waar je dat aan zou merken?
  • Wat zou je dan voelen?
  • En wat zou je denken?
  • En wie zou het nog meer merken?
  • Wat zou die ander dan doen of zeggen?

En als je Sinterklaas zou zijn, welke vaardigheid zou je dan bij de ander in zijn schoentje stoppen? Waar zou de ander het aan merken als hij op een ochtend die vaardigheid heeft gekregen? En waar zou jij het aan merken?

Als je wilt verzin je er een mooi liedje over en zing je dat bij het schoentje zetten!

Deze ‘kwebbel’ krijg je van Matty van de Rijzen, kindercoach en juf op een montessori school in Breda. Dit soort berichten noemt Matty een weekkwebbel: luchtig kletsen met een beetje diepgang over waar je van baalt, wat je hebt meegemaakt, waar je van droomt of wat je bezighoudt. Ieder week vind je een nieuwe weekkwebbel op haar website Ekkomi Kindercoaching
Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Monique: "Gisteravond onze eerste sinterklaas met het sinterklaassuprise spel: iedereen deed mee en heeft genoten! Het leuk, ontspannen en gezellig en de kids hebben genoten en daar gaat het natuurlijk voornamelijk om. Volgend jaar weer! "

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

Het Sinterklaasspel helpt je Sinterklaasavond te vieren op een manier waarbij èn de jonge kinderen èn de oudere kinderen èn de volwassenen ontzettend veel plezier hebben.
Anne Mijke van Harten - eigenaar van Earthgames

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...