3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Spellenspektakel Eindhoven op 7 en 8 november

logo spellenspektakel

Komend weekend, 7 en 8 november, sta ik met twee spellen op het Spellenspektakel in Eindhoven:

Uiteraard zal ik hier een aantal surprisespellen demonstreren. In elk geval het spel ‘In de knoop, uit de knoop’ (met de touwtjes!). Verder wordt het improviseren, want ik heb geen idee hoeveel ruimte ik kan gebruiken. Wanneer de bezoekers als een brede trage rivier langs de stands stromen, zal dit beperkt zijn…

Als ik het aanbod aan spellen tijdens het Spellenspektakel zo bekijk, dan is het in elk geval de ideale plek om Sinterklaaskadootjes te scoren voor mijn puberzonen. Gelukkig vinden zij de ‘unplugged games’ (bord- en kaartspellen dus) nog steeds ontzettend leuk. Dan heb ik het niet over Ganzenbord, maar over de spellen die strategie en/of behendigheid vereisen.

De kunst wordt vooral om me in te houden! Dus nu maar hopen dat het hééél druk wordt aan mijn tafel zodat ik geen tijd heb om te gaan snuffelen…

Kom je langs? Je vindt me op het Indieplein (Indie = onafhankelijke uitgevers en spelauteurs).

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Natasja K.:"Na een aantal mislukte pakjesavonden had ik de hoop eigenlijk al opgegeven. Uiteindelijk sloegen we pakjesavond zelfs over. Onze zoon werd erg hyper van alles rondom de Sinterklaas en dan kan je erop wachten tot de spanning hem te veel wordt en hij ontploft.

Toen ontdekten we jouw surprisespel. Het gaf me de perfecte handleiding hoe ik een pakjesavond kon plannen die bij ons allemaal in de smaak zou vallen. Ik koos de makkelijke, snelle spelletjes want dan zat er vaart in de avond. Na afloop was iedereen tevreden en voldaan. Geen stress of ontploffingen.

Ik denk dat het Surprisespel zo effectief is omdat het de aandacht verlegt van de kadootjes naar de spelletjes. Daardoor worden de kinderen ook betrokken bij de pakjes van anderen. Voor drukke kids die het wachten moeilijk vinden en weinig geduld hebben, is dit een uitkomst. We gaan dit jaar dus zeker weer het Surpisespel gebruiken!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met dit sinterklaasspel is iedereen de hele avond aan de beurt. De opdrachten zijn bovendien superleuk en houden de kinderen bezig. Eindelijk kun je weer rustig pakjesavond vieren..."
Judith van Wijk - trendspotter van Hip & Hot

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...