3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Schoen gevuld met… ja wist ik het maar!

Nadat Sint hier op de site de schoen weer gevuld had, schreef Sandra Schouwenaars me: “Leuk, leuk!! Meestal (altijd) weet ik wat in de schoentjes gaat. Nu een keer niet. Een keer genieten voor mij!”

Nu zijn Sandra’s kinderen nog op een leeftijd dat ze geloven in Sinterklaas, maar als je kinderen wat ouder zijn, is het een fluitje van een cent om je zelf ook weer te laten verrassen met een gevulde schoen: laat iedereen in het gezin om beurten de schoenen vullen.

  1. Geef je kinderen geld om stiekem in de winkel zelf schoenvulling uit te zoeken. Leren ze meteen om te gaan met een maximaal schoenbudget en wat je hiervoor kunt kopen.
  2. Afhankelijk van hoe oud ze zijn, kunnen ze dan of ’s avonds laat (pubers) of ’s ochtends heel vroeg de schoenen vullen.

In ons gezin maakt het deel uit van de rechten die je hebt, zodra je bent ingewijd in ‘het best bewaarde geheim van Nederland‘. Een ander recht is het recht om de zak met kadootjes op ludieke wijze te bezorgen op pakjesavond.

Deze rechten hebben onze zonen enorm geholpen om te gaan met een stukje teleurstelling over de ware identiteit van Sint tijdens de intocht, in de klas en elders. Plus dat daarmee de plicht om het geheim te bewaren een stuk leuker werd!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Esther: "Het was een groot succes: je spel. Gaf enorm veel sfeer en gezelligheid en inderdaad de focus verschoof helemaal van 'wat zit er in het pakje' naar 'welke sticker zit erop' en 'wat voor pret gaan we nu weer krijgen'... Bedankt!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!"
Mireille Mettes - bedenker van MIR methode

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...