3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

NU in de voorverkoop: Kerst met Ballen

Lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht en nu dan toch…
Kerst met Ballen - 30 activiteiten voor een hartverwarmende Kerst! Hè, hè, hij is er nu echt bijna: Kerst met Ballen: een nieuw spel in BliQ met 30 activiteiten voor een hartverwarmende Kerst. Volgens dezelfde succesformule: eerst mèt of vóór elkaar een opdracht uitvoeren en daarna mag je pas je kadootje uitpakken.

Hij heeft even op zich laten wachten. De omstandigheden voor de ontwikkeling van dit spel waren niet optimaal, waardoor de deadline alsmaar verschoven bleef worden. En hij is er ook nog steeds niet. Maar het einde van de productie is in zicht en we hebben nu een definitieve uiterlijke bezorgdatum: op 19 december zal het spel op z’n laatst bij bestellers in de bus vallen.

En omdat er een voorverkoop aan vooraf gaat, kun je uiteraard weer profiteren van fijne voordelen wanneer je bij de eerste bestellers hoort!

Lees alles over dit nieuwe spel op:
www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/kerst-met-ballen

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Els V.: "Gisteren rond 18 uur zijn we gestart met onze pakjesavond. Oma, Lianne (7 jaar), Maarten (15 jaar en meervoudig gehandicapt), pappa en ik. Onze Maarten, die toch niet altijd lang zijn aandacht erbij kan houden, heeft het heel goed volgehouden en goed meegedaan. Volgend jaar weer zo zei hij! Onze Lianne vond al die spelletjes geweldig, Pip wilde ze blijven herhalen! Mijn complimenten voor dit idee en de uitwerking daarvan. Alles werd prima geleverd. Wij hebben genoten!!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!"
Mireille Mettes - bedenker van MIR methode

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...