3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Maak van je woonkamer een heus Sinterklaashuis!

Hip en Hot - Sinterklaashuis thuisHoe maak van je woonkamer een heus Sinterklaashuis?

  • koop een goedkoop kledingrek, bijv bij de Xenos en hang er Sint & Piet verkleedkleren in. (Verkleedkleren vind je bij het Kruidvat, AH ed. voor een klein prijsje)
  • zet een laag tafeltje neer met lege dozen lego & playmobil, pakpapier, schaar en plakband. Laat kinderen cadeautjes inpakken.
  • zet een doos met alleen Sinterklaasboeken neer. Haal alle andere boeken tijdelijk weg.
  • maak kleurenkopie├źn van de mooie platen uit het prentenboek van Charlotte Dematons en hang deze in huis op.
  • zet kruidnotenmix, een garde, beslagkom, kookplaat, bakpapier ed neer, al dan niet in een kinderkeukentje. Dit is de pepernotenfabriek.

Succes gegarandeerd!

Heb jij nog een leuke versiertip voor het Sinterklaashuis? Of een leuk idee om zinvol spel te stimuleren aan de hand van het thema Sinterklaas?

Laat je idee achter in de Facebook reacties!

Deze tip krijg je van Judith van Wijk, moeder van 3 kinderen, juf in het bijzonder onderwijs en initiatiefnemer van Hip & Hot – de sites die trends voor je spot. Deze tip werd met toestemming overgenomen van haar facebook pagina Hip & Hot Magazine. Op haar website publiceert ze elke dag een leuke tip: www.hipenhot.nl
Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Wendy: "Net een half uurtje klaar met onze sinterklaas suprise avond. Wat hebben we een lol gehad. Alle meiden van 6 t/m 15 vonden het geweldig. Ze deden allemaal enthousiast mee. Volgend jaar weer!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Het Sinterklaas Surprisespel viert een avondje Sint op een heel nieuwe manier, waarbij er echt AANDACHT is voor elkaar. Ik ben fan!"
Inge Schilders - bedenker van Kleine Avonturen

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...