3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Maak van je woonkamer een heus Sinterklaashuis!

Hip en Hot - Sinterklaashuis thuisHoe maak van je woonkamer een heus Sinterklaashuis?

  • koop een goedkoop kledingrek, bijv bij de Xenos en hang er Sint & Piet verkleedkleren in. (Verkleedkleren vind je bij het Kruidvat, AH ed. voor een klein prijsje)
  • zet een laag tafeltje neer met lege dozen lego & playmobil, pakpapier, schaar en plakband. Laat kinderen cadeautjes inpakken.
  • zet een doos met alleen Sinterklaasboeken neer. Haal alle andere boeken tijdelijk weg.
  • maak kleurenkopieën van de mooie platen uit het prentenboek van Charlotte Dematons en hang deze in huis op.
  • zet kruidnotenmix, een garde, beslagkom, kookplaat, bakpapier ed neer, al dan niet in een kinderkeukentje. Dit is de pepernotenfabriek.

Succes gegarandeerd!

Heb jij nog een leuke versiertip voor het Sinterklaashuis? Of een leuk idee om zinvol spel te stimuleren aan de hand van het thema Sinterklaas?

Laat je idee achter in de Facebook reacties!

Deze tip krijg je van Judith van Wijk, moeder van 3 kinderen, juf in het bijzonder onderwijs en initiatiefnemer van Hip & Hot – de sites die trends voor je spot. Deze tip werd met toestemming overgenomen van haar facebook pagina Hip & Hot Magazine. Op haar website publiceert ze elke dag een leuke tip: www.hipenhot.nl
Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Annemarie: "Ook wij hebben super genoten van het sinterklaas surprise spel! Ook al zijn we met oudere kids en veel volwassenen het was bere gezellig. Het spel pieten op het dak was echt een topper net als de sint en pietjes race. Het huis werd bijna afgebroken zo fanatiek ging een ieder te keer. Tot volgend jaar!!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond."
Willemien Eikelboom - Family Factory

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...