3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Geloof jij eigenlijk in Sinterklaas?

Ik denk serieus dat Sinterklaas bestaat. Los van de man waaruit het verhaal van Sinterklaas ooit is ontstaan, hebben we hem met ons allen gecreëerd. Net zoals we wel/niet in God, Allah, de grote godin, elfen, dwergen, Zeus, Odin etc. geloven.

Ik geloof dat er een archetypische Sinterklaas is, een energieveld zo je wilt, waar je op kunt afstemmen. En als je de mijter opzet en de mantel aantrekt om Sinterklaas ‘te spelen’ dan geloof ik dat het mogelijk is om de spirit van Sinterklaas door jou heen tot leven te wekken. Daarom geloof ik dus dat Sint bestaat.

In de tijd dat mijn kinderen nog klein waren en ze me vroegen of Sinterklaas bestaat, dan was dit wat ik ze vertelde (in wat eenvoudiger bewoordingen en wat uitgebreider).

Ik geloof dus in Sinterklaas – en jij?

Geloof jij ook? En wat vertel jij aan je kinderen als de ‘grote vraag’ gesteld wordt (of wat heb je ze verteld)?

Pietje Patricia

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Miranda: "Superleuk. Ook fantastisch voor de combinatie van jongere en wat oudere kinderen. Aanrader!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...