3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Geloof jij eigenlijk in Sinterklaas?

Ik denk serieus dat Sinterklaas bestaat. Los van de man waaruit het verhaal van Sinterklaas ooit is ontstaan, hebben we hem met ons allen gecreëerd. Net zoals we wel/niet in God, Allah, de grote godin, elfen, dwergen, Zeus, Odin etc. geloven.

Ik geloof dat er een archetypische Sinterklaas is, een energieveld zo je wilt, waar je op kunt afstemmen. En als je de mijter opzet en de mantel aantrekt om Sinterklaas ‘te spelen’ dan geloof ik dat het mogelijk is om de spirit van Sinterklaas door jou heen tot leven te wekken. Daarom geloof ik dus dat Sint bestaat.

In de tijd dat mijn kinderen nog klein waren en ze me vroegen of Sinterklaas bestaat, dan was dit wat ik ze vertelde (in wat eenvoudiger bewoordingen en wat uitgebreider).

Ik geloof dus in Sinterklaas – en jij?

Geloof jij ook? En wat vertel jij aan je kinderen als de ‘grote vraag’ gesteld wordt (of wat heb je ze verteld)?

Pietje Patricia

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop