Virtueel schoentje zetten

Sinterklaas is vanaf morgen, 12 november, weer in het land. We mogen dus weer een schoentje zetten!

Hier heb ik ook een schoentje klaargezet voor alle bezoekers van de website:

Het virtuele schoentje is al voor je gezet!

Het is natuurlijk even spannend of de Sint ook virtuele schoenen kan vullen, maar de goedheiligman twittert nu ook al enige jaren dus hij is in elk geval geen digibeet.
Hier kun je kijken of het gelukt is…

Zit er nog niets in? Probeer het dan later nog een keer. Of schrijf je hieronder in op de Sinterklaas nieuwsbrief. Je krijgt onmiddellijk bericht als Sinterklaas een virtueel bezoekje heeft gebracht!

Bovendien ontvang je dan ook meteen de pakjesavond planner…

Ik gebruik de nieuwsbrief om je een bericht te kunnen sturen over nieuwe Sinterklaas tips. Hierdoor krijg je wat vaker email in de aanloop naar Sinterklaasavond, maar de rest van het jaar hoor je in principe bijna nooit van me.

Als je niet langer op de lijst wilt staan, dan is uitschrijven heel gemakkelijk. In iedere email vind je helemaal onderaan een link waarmee je je met één klik direct weer kunt afmelden van de lijst. Ik beloof dat ik je daarna nooit meer leuk Sinterklaas nieuws zal sturen!

Plaats een reactie »

Geef een reactie

VOORVERKOOP AANBIEDINGEN:

Sinterklaas Surprisespel tijdelijk in prijs verlaagd!

Sinterklaas Surprisespel in BliQ  
Tot 7 november betaal je slechts &euro 17,50, en bovendien minder verzendkosten dan anders! (Je bestelling wordt uiterlijk zaterdag 12 november bezorgd.)

Van 15 oktober t/m 6 november korting op alle aanvullingen:

6 nieuwe spellen bij Sinterklaasspel 2e editie Losse set Surprisestickers Losse set oranje surprisestickers Losse touwenset: 2 voorgeknoopte touwtjes bij 'In de knoop, uit de knoop' spel...
Uitbreiding Sintspel:
6 nieuwe spellen
€ 4,50 € 2,50
Losse vellen
30 opdracht stickers
€ 2,75 € 1,75
Losse vellen
24 oranje stickers
€ 2,75 € 1,50
Losse touwenset
2 stuks voorgeknoopt
€ 2,50 € 2,-

Gratis een Sinterklaas Fever CD ontvangen?

 

Wanneer je tussen vandaag en 7 november voor € 25,- of meer bestelt in de webshop, dan krijg je van mij deze CD er gratis bij!
(Zolang de voorraad strekt...)