3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Alles voor de kids – inclusief 5x een gratis Surprisespel!

Vandaag vroeg Desiree Oude Groothuis van Alles Kids Events & Entertainment of we samen niet een leuke actie konden voeren. En daar zijn we prima uitgekomen.

Ze heeft zelf een Sinterklaas Surprisespel en vindt dit zo leuk, dat ze gelijk voor de hoofdprijs ging: 5x het Sinterklaas Surprisespel weggeven aan klanten van Alles Kids en in ruil hiervoor zet Desiree het Surprisespel flink in het zonnetje op haar blog, facebook en twitter accounts.

Hoe de actie precies werkt, weet ik natuurlijk wel, maar ga ik je hier niet verklappen. Je kunt er alles over lezen op de blog van Alles Kids…

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Esther: "Het was een groot succes: je spel. Gaf enorm veel sfeer en gezelligheid en inderdaad de focus verschoof helemaal van 'wat zit er in het pakje' naar 'welke sticker zit erop' en 'wat voor pret gaan we nu weer krijgen'... Bedankt!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit moet wel het favoriete spel van de Sint zijn!"
Ester & Silvia - oprichters van www.gezinspiratie.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...