3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Alles voor de kids – inclusief 5x een gratis Surprisespel!

Vandaag vroeg Desiree Oude Groothuis van Alles Kids Events & Entertainment of we samen niet een leuke actie konden voeren. En daar zijn we prima uitgekomen.

Ze heeft zelf een Sinterklaas Surprisespel en vindt dit zo leuk, dat ze gelijk voor de hoofdprijs ging: 5x het Sinterklaas Surprisespel weggeven aan klanten van Alles Kids en in ruil hiervoor zet Desiree het Surprisespel flink in het zonnetje op haar blog, facebook en twitter accounts.

Hoe de actie precies werkt, weet ik natuurlijk wel, maar ga ik je hier niet verklappen. Je kunt er alles over lezen op de blog van Alles Kids…

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Jeroen en Lindi van Beest: "Voor ons (gezin met drie kinderen van bijna 2, bijna 6 en bijna 8 ) was het de eerste keer om sinterklaasavond te vieren met het surprisespel. Het was heel eenvoudig, en kostte ook weinig voorbereidingstijd. Volgend jaar gaan we zeker op herhaling!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Eindelijk een leuk spel waarmee alle ouders en de media een antwoord hebben op de decemberstress die ieder jaar weer toeslaat!"
Emmeliek Boost - initiatiefneemster van de Opvoeddesk

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...