3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Alles voor de kids – inclusief 5x een gratis Surprisespel!

Vandaag vroeg Desiree Oude Groothuis van Alles Kids Events & Entertainment of we samen niet een leuke actie konden voeren. En daar zijn we prima uitgekomen.

Ze heeft zelf een Sinterklaas Surprisespel en vindt dit zo leuk, dat ze gelijk voor de hoofdprijs ging: 5x het Sinterklaas Surprisespel weggeven aan klanten van Alles Kids en in ruil hiervoor zet Desiree het Surprisespel flink in het zonnetje op haar blog, facebook en twitter accounts.

Hoe de actie precies werkt, weet ik natuurlijk wel, maar ga ik je hier niet verklappen. Je kunt er alles over lezen op de blog van Alles Kids…

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop